News

Cum a reușit Gigi Hadid să își țină sarcina ascunsă timp de șase luni

iulia.statie
July 4, 2020 10:40 AM

Gigi Hadid confirma în luna mai că așteaptă un bebeluș cu iubitul ei, Zayn Malik.

Pe aceeasi temaAre sau nu operații estetice Gigi Hadid?

Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales că aceștia au avut o relație plină de despărțiri și împăcări. În noiembrie 2015 cei doi formau un cuplu pentru prima oară, despărțindu-se în martie 2018, dar, separarea aceasta nu a durat mult timp.

Cum și-a ținut Gigi Hadid ascunsă sarcina

Nici de data aceasta cei doi nu rămâneau împreună, căci în ianuarie 2019 își spuneau adio din nou, însă, la finalul anului decideau să formeze din nou un cuplu. Gigi Hadid apărea alături de mama iubitului său, iar fanii au luat imediat acest gest ca o împăcare.

La doar câteva luni după împăcare, zvonurile privind o viitoare sarcină a modelului au luat cu asalt internetul, iar aceasta a confirmat speculațiile în emisiunea ‚The Tonight Show With Jimmy Fallon’.

Aceasta a reușit să explice de curând cum și-a ținut secretă sarcina timp de șase luni, bazându-se pe o iluzie optică. „Cum de nu ai burtă? Eu sunt însărcinată în patru luni și am o burtă imensă. Arăți minunat!”, i-a spus o fană în timpul unui live ținut pe Instagram.

„Acest unghi și o salopetă largă creează o iluzie optică. Din profil e cu totul altă poveste!”, i-a răspuns Gigi Hadid, dezvăluind cât de mult a ajutat-o un unghi bun și ținuta potrivită.

Hadid a încercat să fie cât mai discretă în privința viitorului bebeluș, dar atunci când zvonurile au apărut în presă, modelul a confirmat sarcina, spunând că și-ar fi dorit să anunțe veștile în propriul mod.

„Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm noi cum ne doream, însă suntem foarte fericiți pentru că toată lumea ne-a trimis gânduri bune și ne-a oferit sprijinul.”, a spus ea.

 „Încerc să mă bucur de tot. Mai ales acum, este bine să fiu acasă și să pot experimenta sarcina.”, povestea aceasta.