News

Cum a reușit Laura Pausini să slăbească 20 de kilograme. Dieta ei are trei etape esențiale

maria.apostol
November 27, 2021 12:11 PM

Cântăreața Laura Pausini arată excepțional la vârsta de 47 de ani. Considerată una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile, artista a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme.

Artista este mereu cu zâmbetul pe buze și debordează de energie, semn că se simte foarte bine în pielea ei, iar acest lucru se poate vedea și din fotografii. Recent, artista italiancă a dezvăluit că a slăbit aproximativ 20 de kilograme, după ce a decis să urmeze o dietă simplă.

Cum a slăbit Laura Pausini 20 de kilograme

Potrivit acesteia, dieta oferă organismului cantitatea de proteine de care are nevoie pentru a combate obezitatea. Aceasta contribuie la pierderea grăsimilor și la păstrarea masei musculare și poate fi urmată în trei etape – pierderea în greutate, tranziția și menținerea, relatează profm.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Pausini Official (@laurapausini) 

Rutina Laurei Pausini combină o alimentație bună cu un stil de viață activ fizic, care este intens, dar cu moderație.

Dieta nu este considerată una strictă, ci doar adaptată nevoilor organismului. Promovează proteinele pentru a păstra mușchii și limitează carbohidrații și grăsimile. Într-un interviu, artista a spus că a avut unele dificultăți în a renunța la anumite alimente, dar rezultatul a justificat toate sacrificiile sale.