Beauty

A slăbit 15 kg! Cum a reușit Paula Chirilă să scape de kg în plus

Verdict.ro
March 20, 2019 10:42 AM

Paula Chirilă a reușit să se reinventeze și să slăbească 15 kg. Vedeta nu a ținut o dietă, ci s-a bazat mult pe un regim alimentar sănătos.

A slăbit 15 kg! Cum a reușit Paula Chirilă să scape de kg în plus

„Nu-mi mai plăcea de mine şi când nu-ţi mai place de tine, te apucă jalea. Am simţit că trebuie să fac ceva! La abdomen îmi doream pentru că îmi era un pic mai greu. Oricât am slăbit, nu se ducea. Şi pielea nu mai era atât de fermă pe abdomen. Laserul ăla pur şi simplu a strâns-o, dar a topit şi grăsime. Pielea arată aşa cum era la 20 de ani, ceea ce e fabulos. 

Citește și: Amalia Năstase, despre silueta ei: „Nu mai suport să fiu grasă” Ce decizie a luat

„Am reușit să slăbesc cu ajutorul unui nutriționist, care mi-a făcut o dietă echilibrată. Am dat jos din talie nouă centimetri. Mereu slăbeam și mă îngrășam la loc și problema era mâncatul la ore târzii. Cea mai mare greșeală este să nu mănânci nimic toată ziua și să ai o masă copioasă seară. Niciodată să nu săriți peste micul dejun.

De exemplu, eu mâncam într-o zi așa: la micul dejun iaurt cu fulgi de ovăz, semințe de chia și in, la prima gustare fructe de sezon, la prânz piept de curcan la grătar cu salată, la a doua gustare sticks de legume, la cina un shake sau pește la grătar. Fără zahăr și multă apă!”, a declarat, cu ceva timp în urmă, Paula Chirila într-o emisiune TV, potrivit Spy News.