News

Cum a sărbătorit Familia Regală Britanică ziua lui Meghan Markle

iulia.statie
August 5, 2020 11:15 AM

De fiecare dată când un membru al Familiei Regale își sărbătorește ziua de naștere, aceștia au grijă să posteze urări pe social media extrem de inedite. De-a lungul anilor, Familia Regală Britanică a postat fotografii pentru a le face o urare rudelor oricând avea loc un eveniment, cum ar fi o nuntă, o zi de naștere sau o naștere.

Pe aceeasi temaA trecut un an de la nunta Prințesei Eugenie! Cum a marcat momentul

Ce urări a primit Meghan Markle de la Familia Regală Britanică

Aceștia depun ceva timp pentru a face aceste urări inedite, ținând cont că postează fotografii pe care niciodată nu le-am văzut, sau chiar își arată dragostea pe rețelele de socializare, chiar și când sunt la distanță. Spre exemplu, Meghan Markle a împlinit 39 de ani și a sărbătorit departe de Familia Regală, aflându-se în Statele Unite pentru prima oară de când li s-a alăturat în 2018.

Totuși, Regina Elisabeta, Kate Middleton și Prințul William și-au unit forțele pentru a îi face urări deosebite pe social media.

Ducele și Ducesa de Cambridge au dezvăluit o imagine cu Meghan petrecând timp cu familiile militarilor ce i-au pierdut pe cei dragi. „Îi dorim o zi de naștere fericită Ducesei de Sussex astăzi!”, au scris ei.

 

View this post on Instagram

 

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Regina, ce are un cont pentru a acoperi toată Familia Regală, a postat un mesaj pentru a îi face o urare frumoasă lui Meghan printr-o poză emoționantă. Onorând relația cu Ducesa, Monarhul a postat o poză de la primul eveniment oficial al lui Markle, unde a participat la ceremonia de deschidere a Mersey Gateway Bridge pe 14 iunie 2018. „Îi doresc Ducesei de Sussex o zi de naștere fericită!”, a zis Regina.

 

View this post on Instagram

 

🎂🎈Wishing The Duchess of Sussex a very happy birthday! 📸 The Queen and The Duchess are pictured during a joint visit to Chester in 2018.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Și Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, s-au alăturat pentru a îi transmite o urare, optând pentru a posta o imagine cu Meghan în timp ce se afla în vizită la National Kiwi Hatchery la Rainbow Springs din Rotorua, în timpul turului pe care îl făcea alături de Prințul Harry în Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă. „La mulți ani Ducesei de Sussex!”, au scris aceștia.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! 🎈 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Pentru că Prințul Harry și Meghan Markle nu mai folosesc contul lor, Sussex Royal, nu am putut să îi vedem urarea acestuia. Anul trecut, el dezvăluia un mesaj emoționant pentru soția lui: „La mulți ani soției mele minunate. Îți mulțumesc pentru că mi te-ai alăturat în această aventură!”