News

Cum a sărbătorit Meghan Markle 'Ziua Mamei'! O nouă imagine emoţionantă cu bebeluşul regal

andreea voicu
May 13, 2019 14:15 PM

Data de 12 mai este una specială pentru starurile de peste Ocean. Ele sărbătoresc Ziua Mamei, eveniment care comemorează mamele sau dedicaţiile acestora pentru copiii lor.

Această ocazie i-a fost prielnică lui Meghan Markle, care a marcat ziua cu o imagine emoţionantă cu bebeluşul regal, pe contul oficial de Instagram.

Cum a sărbătorit Meghan Markle ‘Ziua Mamei’!

Ducesa de Sussex a sărbătorit pentru prima dată evenimentul din postura de proaspătă mămică. De asemenea, soţia Prinţului Harry a omagiat-o şi pe Prinţesa Diana.

Deşi este interzis ca membrii familiei regale să deţină conturi de Instagram, iată că Meghan Markle şi Prinţul Harry au o pagină pe reţeaua de socializare, de care profită la maxim. Aceştia publică acolo mesaje, fotografii cu ei, dar anunţă şi evenimentele publice la care participă Ducii de Sussex.

De data aceasta însă, cu ocazia sărbătoririi ‘Zilei Mamei’, Meghan Markle a publicat o nouă imagine adorabilă cu primul său copil, care va purta numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Fotografia ilustrează picioruşele bebeluşului regal, care este ţinut în braţe de mama sa, Ducesa de Sussex.


Mai mult de atât, Meghan Markle a ţinut să îi aducă un omagiu şi lui Lady Di, regretata mamă a soţului său, Prinţul Harry. Imaginea emoţionantă cu micuţul său era însoţită şi de un mesaj pentru Prinţesa Diana, iar pe fundal se puteau zări florile preferate ale lui Lady Di.

‘Aducem un omagiu tuturor mamelor astăzi: celor din trecut, cele actuale și cele viitoare, dar și cele pe care le-am pierdut, însă ni le vom aminti mereu. Vă onorăm și sărbătorim pe fiecare dintre voi’, se arată în postarea publicată pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Sussex.

Meghan, în vârstă de 37 de ani, a născut pe 6 mai un băieţel perfect sănătos. Ea şi Prinţul Harry l-au arătat publicului pe cel mic pe 8 mai, la Castelul Windsor.