News

Cum a schimbat carantina relația lui Gigi Hadid cu Zayn Malik

iulia.statie
April 23, 2020 11:09 AM

Nu doar că Gigi Hadid și Zayn Malik sunt împreună din nou, dar au și ales să se izoleze împreună!

Pe aceeasi temaCine este persoana dată afară de Gigi Hadid din prezentarea de modă Chanel

Cum a schimbat carantina relația lui Gigi Hadid cu Zayn Malik

„Gigi s-a izolat cu familia ei în Pennsylvania și Zayn este cu ea.”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife. Acesta este aranjamentul perfect, ținând cont că artistul are și el o fermă în aceeași locație, aproape de proprietatea mamei lui Gigi, Yolanda Hadid.

Deși aceștia au avut o relație plină de despărțiri și împăcări încă din 2016, aceștia nu sunt obișnuiți să petreacă așa de mult timp împreună, deci profită din plin de izolarea lor de lumea reală.

„Gigi de obicei nu are decât câteva zile libere pentru că are un program foarte încărcat. Nu este ușor pentru nimeni, însă ea se bucură de acest timp și apreciază micile lucruri în viață.”, a continuat sursa.

În loc de a se înnebuni unul pe celălalt, se pare că timpul petrecut împreună chiar i-a făcut să se apropie și mai mult. „Este o perioadă bună pentru relația lor pentru că multe dintre lucrurile ce o stresau pe Gigi, în special legate de munca ei, au dispărut. Ei pot să petreacă timp împreună fără a simți presiune.”, a adăugat aceeași sursă.

Se pare că modelul își va petrece ziua alături de Zayn, căci aceasta împlinește astăzi 25 de ani. „Gigi nu se plânge de faptul că va petrece ziua acasă, la fermă. Ea oricum nu este petrecăreață, așa că preferă să își facă ziua așa. Când totul se va termina, ea se va reuni cu prietenii ei pentru a-și sărbători ziua.”, a spus sursa.

Deși aceasta abia așteaptă să își sărbătorească ziua acasă, nu a uitat de evenimentele tragice ce ne forțează să nu ieșim afară. „Ea știe că totul este extrem de serios, stă acasă și se simte norocoasă pentru că este sănătoasă. Nu își face griji cu privire la o petrecere, se bucură doar că îi are pe cei dragi lângă ea.”, a povestit sursa.

„Gigi și Zayn nu se pot sătura unul de celălalt. Ei chiar cred că sunt suflete pereche.”, a dezvăluit o altă sursă pentru publicația menționată mai sus.