News

Cum ar fi reacționat Prințesa Diana când ar fi aflat că fii săi, Prințul Harry și Prințul William, sunt certați

iulia.statie
August 13, 2020 12:11 PM

De câțiva ani buni există multe speculații potrivit cărora Prințul William și Prințul Harry nu mai au o relație așa de apropiată, iar situația a escaladat atunci când Harry și soția lui, Meghan Markle, au decis să lase în spate viața pe care o trăiau ca seniori regali.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

Cum i-ar fi făcut Prințesa Diana pe Prințul Harry și pe Prințul William să se împace

Potrivit editorului regal al publicației Bazaar, Omid Scobie și a tot ce s-a dezvăluit în noua biografie a Ducilor de Sussex, Finding Freedom, dacă Prințesa Diana mai trăia astăzi, aceasta nu ar fi tolerat un conflict între cei doi fii ai săi.

„Cu siguranță Diana i-ar fi adus împreună pe Harry și William și i-ar fi făcut să depășească problemele pe care le au. Cred că transparența a fost mereu ceva extrem de important pentru Diana și este ceva ce nu am prea văzut în ultimele luni sau ultimii ani cu Harry și Meghan și tratamentul lor față de Familia Regală.”, a spus Scobie pentru Entertainment Tonight.

În noua carte, Scobie și reporterul regal Carolyn Durand identifică avertismentul făcut de William față de Harry privind relația sa cu Meghan ca punct culminant în relația celor doi frați. Mai mult, editorul crede că Diana ar fi cerut imediat cum ar fi observat ruptura ca Prinții să își rezolve problemele.

„Diana le-ar fi luat apărarea și ar fi văzut poziția în care se află în oglindă cu unele provocări pe care ea le-a avut de înfruntat în cadrul instituției, dar cred că trebuie să amintim faptul că relația dintre Harry și William nu s-a terminat.”, a continuat autorul.

Ce se întâmplă între cei doi

Scobie a adăugat că legătura pe care aceștia o au extrem incredibil de importantă pentru Harry și nu crede că această tensiune va exista pentru totdeauna.

„Cred că se vor întoarce unul în viața celuilalt la un moment dat. Pandemia nu ajută foarte mult, toți am fost departe de cei dragi, de cei cu care ne înțelegem și de cei cu care nu, dar l-am văzut pe Harry ținând legătura cu alți membrii ai Familiei Regale și vorbind cu Majestatea sa, Regina, destul de des.”, a continuat aceasta.

„Atât el, cât și Meghan și fiul lor, Archie, vorbesc pe Zoom cu Prințul Charles, iar lupta împotriva coronavirusului i-a apropiat, deci relațiile merg mai departe și cred că este un lucru încurajator, ne dă speranță pentru Harry și William în viitor.”, a zis el.