Beauty

Cum arată actrița Halle Berry fără machiaj

nicoleta.ispasescu
February 18, 2019 09:05 AM

Pe Halle Berry o vedem pe covorul roșu la cele mai importante evenimente din industria filmului. Acolo, mereu arată bine, machiată, coafată, îmbrăcată în ținute extravagante. Dar, oare cum arată Halle Berry fără machiaj?

Actrița de culoare de la Hollywood, Halle Berry, în vârstă de 52 de ani, arată spectaculos de bine la vârsta ei și nu se ferește să arate acest lucru.

La evenimentele mondene, și oriunde-și face apariția, actrița reușește să le eclipseze pe alte actrițe. Iar în viața de zi cu zi arată la fel de bine.

Cum arată actrița Halle Berry fără machiaj

Recent Halle Berry a fost surprinsă de paparazzi și, deși nu era machiată arata extrem de bine. Ea a fost surprinsă fugind pe străzile din Los Angeles pe timp de ploaie. Actrița se grăbea să ia masa în oraș.

Îmbrăcată în blugi și într-un hanorac, actirța arăta superb, foarte stilată, tonifiată și tânără. Cu sau fără machiaj, Halle Berry arată incredibil!

Imaginile cu ea au atras multe comentarii pozitive semn că frumuseţea nu are vârstă.

Halle Berry este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood şi se implică adeseori în producţia filmelor în care este distribuită.

Berry a devenit cunoscută cu rolul din filmul „Bumerangul/ Boomerang” (1992) . Pe lângă Oscarul câştigat în 2002, pentru „Puterea dragostei/Monster’s Ball”, Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza „X-Men”.