News

Cum arată acum Jason Lewis, cunoscut din Sex and the City! Schimbarea este incredibilă

iulia.statie
July 4, 2020 13:23 PM

Jason Lewis a devenit cunoscut datorită faptului că a primit personajul Smith Jerrod, în serialul fenomen ‚Sex and the City’.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre Sex and the City

Cum arată acum Jason Lewis, actorul din Sex and the City

Știut ca frumușelul serialului și iubitul Samanthei, probabil fanii și-l amintesc pe acesta cu părul lung și blond. Invitat în emisiunea ‚The Morning Show’, admiratorii lui au fost luați prin surprindere pentru că acesta arată acum complet diferit.

Actorul a vorbit și de serialul în care a jucat, mai exact de succesul de care acesta se bucură și în zilele noastre. „Cred că are legătură cu titlul, mai exact cu ‚sex’. Un scenariu bun vorbește de ceva ce experimentăm cu toții și cred că au făcut o treabă extraordinară pentru că l-au păstrat amuzant. Fiecare episod a fost făcut cu toată inima.”, a zis acesta.

Anul trecut, actorul o cerea în căsătorie pe iubita sa, Liz Godwin, pe o plajă din California. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani la o petrecere în Miami, iar de atunci sunt nedespărțiți. „Pe 27 decembrie 2019 i-am cerut femeii visurilor mele să se căsătorească cu mine…acest lucru făcându-mă cel mai norocos bărbat din lume. Sunt fericit pentru că îmi voi petrece fiecare secundă a vieții cu tine și mă simt mulțumit că și tu simți la fel.”, scria acesta pe atunci.

 

View this post on Instagram

 

On December 27th, 2019 I asked the woman of my dreams to marry me… making me the luckiest man in the world. I’m excited to take on every ounce of life with you, and feel so blessed that you are too ♥️ Thank you to all of my dear friends who helped in so many ways make this magical day possible @richfettke @kathyfettke @joannarees @hammjohn

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

Cât despre serialul în care acesta a jucat, fanii au fost dezamăgiți să afle că nu va exista o continuare. Deși au mai existat 2 filme după finalul show-ului, se pare că în al treilea film unul dintre personajele principale, anume Mr. Big, urma să aibă un sfârșit tragic.

Se zvonește că problemele dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall ar fi fost motivul pentru care filmul nu a mai fost făcut. Totuși, mai există o poveste. După ce Kim Cattrall a citit povestea și a descoperit că Mr. Big ar fi avut un sfârșit tragic, s-a temut că personajul ei nu ar mai fi fost relevant pentru serie.