News

Cum arată acum prima soție a lui Jorge? Alina are o siluetă de invidiat

Verdict.ro
May 11, 2019 13:32 PM

În 2012, Alina Crăciun și Jorge au divorțat. De șase ani, Alina este căsătorită cu afaceristul Ilan Laufer. În urmă cu un an, tânăra a anunţat că părăseşte definitiv România şi se mută alături de soț și de fiica ei în Statele Unite ale Americii, la Miami.

După un divorț dureros, atât Alina, cât și Jorge s-au recăsătorit. Tânăra este acum extrem de fericită alături de familia sa, lucru vizibil și pe conturile sale de socializare. În fotografiile publicate, Alina este mereu cu zâmbetul pe buze. Jorge şi-a refăcut și el viața alături de Ramona, iar cei doi au acum un băieţel, David.

Ce mărturisea Alina imediat după despărțirea de Jorge

„E adevărat că Jorge s-a răcit în ultimul an. Toată lumea ne percepea ca pe un cuplu care dădea bine. Toți spuneau că păream perfecți. Noi eram un cuplu minunat.

El și-a schimbat atitudinea față de mine. Poate nici eu nu i-am acordat foarte multă atenție. Nu știam că lui îi trebuie atât de multă atenție. Într-o căsnicie traversezi diferite momente. Pot să intervină tot felul de probleme. Ajungi să lași viața de cuplu deoparte. Altele au fost prioritățile și am lăsat relația deoparte.

Citește și: Ți-l mai amintești pe primul soț al Anamariei Prodan? Cum arată fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu acum

Nu mai comunicam. Când ajungeam acasă, el stătea la calculator, iar eu stăteam cu fetița. Jorge s-a retras în lumea lui. Pentru Karina am acordat o altă șansă relației noastre. Dar nu am reușit să facem căsnicia să funcționeze.

La început a fost o pauză, apoi a devenit ceva permanent. Ne-am distanțat. Eu am insistat sa nu ne mai vedem si sa nu mai vorbim atat de des, asa mi-a fost mai usor sa ma despart”, a spus Alina pentru Cancan.

Citește și: Pe ea a părăsit-o pentru Dana Rogoz! Cum arată prima soție a regizorului Radu Dragomir

A căutat sprijin la soacra ei

Alina a povestit și că și-a rugat fosta soacră să o ajute să-l aducă pe Jorge înapoi acasă, dar aceasta a refuzat. „Speram să găsesc un sprijin în soacra mea. Mi-a spus să nu o mai contactez cu probleme că pe ea nu a întrebat-o nimeni când ne-am căsătorit dacă e de acord.”

„Am avut o perioadă în care nu concepeam viața fără el. Aș fi făcut orice să se întoarcă. La un moment dat, însă, am zis că nu vreau să mai sufăr. M-am rugat la Dumnezeu să îmi fie bine. Am început să mă văd cu Ilan (actualul soț). Era un prieten, o cunoștință.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum primul soț al Andreei Marin! Cristian Gheorghiță are o familie superbă

Ne-am plăcut reciproc. Ne-am întâlnit la o cafea și am început să-mi torn toate problemele și el m-a ascultat. M-am simțit relaxată în preajma lui de la prima întâlnire”, a mai adăugat ea.