News

Cum arată Alessandra Stoicescu, însărcinată în trimestrul al doilea! Radiază de fericire

andreea voicu
April 25, 2019 15:42 PM

Nici că putea să aibă un 1 martie mai memorabil. Atunci, Alessandra Stoicescu a anunțat că este însărcinată. Prezentatoarea tv în vârstă de 43 de ani urmează să devină mamă pentru prima dată.

Alessandra Stoicescu a ajuns în al doilea trimestru de sarcină, iar vestea că va aduce pe lume un copil o face să radieze de bucurie.

Vedeta se mândrește cu burtica ei de gravidă, dovadă stând fotografiile postate pe rețelele de socializare. Alessandra Stoicescu are deja o burtică vizibilă, însă continuă să fie destul de activă în plan profesional.

Cum arată Alessandra Stoicescu, însărcinată în trimestrul al doilea! Radiază de fericire

„Primul nostru boboc de floare”, a scris prezentatoarea tv, în dreptul unei imagini în care își arată brățara cu două piciorușe de bebeluș, pusă pe mâna pe care o ține pe cea a soțului ei, Sergiu Constantinescu.

Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013. Încă de atunci, Alessandra Stoicescu mărturisea că își dorește să devină mămică, însă dorința i s-a împlinit la 43 de ani.

‘Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu’, spunea Alessandra Stoicescu pentru Click!