News

Cum arată apartamentul de un milion de euro în care locuiește Delia

Verdict.ro
January 22, 2019 11:30 AM

Delia și soțul ei, Răzvan au investit nu mai puțin de un milion de euro într-un penthouse, pe care l-au amenajat cum le-a poftit inima. Apartamentul  are peste 400 mp, o scara interioara si o priveliste superba. 

Atractia principala este, evident, piscina care se află pe terasa duplexului. Casa este amenajată- întrun mod aparte, decorată în diferite stiluri, din diferite țări și continente.  Peretele baii este verde, scaunele din sufragerie sunt albastre,  iar bucătăria seamănă cu un salon de restaurant, în care se află o tablă pe care în mod normal se scrie meniul zilei.

De pe terasă peisajul este de vis, cu vedere spre lac, un loc numai bun de băut cafeaua. Dressingul cântăreței este unul așa cum aceasta și-a dorit, foarte încăpător pentru numeroasele sale ținute. În casa sa și-au găsit loc și instrumentele muzicale pe care aceasta le folosește.

Casa ar fi costat 1, 4 milioane de euro, insa ii merita fiecare ban. Până acum un an, Delia locuia în casa soțului său, din zona Unirii. Din care au ținut să se mute, întrucât nu dispuneau de spațiu suficient, iar artista nu avea unde să-și țină lucrurile din garderoba sa.