News

Cum arată apartamentul în care locuia Kate Middleton înainte să-l cunoască pe prințul William

adelina.duinea
April 5, 2019 16:00 PM

Kate Middleton și prințul William trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 16 ani. Cuplul s-a căsătorit în 2011 și are trei copii, doi băieți și o fetiță, George (6 ani), Louis (9 luni) și Charlotte (3 ani). Acum locuiește într-un palat, însă cum arată apartamentul în care locuia Kate Middleton înainte să-l cunoască pe prințul William?

Cum arată apartamentul în care locuia Kate Middleton înainte să-l cunoască pe prințul William? Locuința este scoasă la vânzare

Acum își împarte timpul alături de familia sa între cele două „case“ în care locuiește, Palatul Kensington și Anmer Hall, iar apartamentul din „tinerețe“ nu-și mai găsea utilitatea, așa că a părinții săi au hotărât să-l vândă, scrie A list magazine.

Citește și: Motivul real al conflictului dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Apartamentul are trei camere și se află pe Old Church Street în Chelsea, Londra. Acesta este listat la 1.950.000 de lire sterline.

Cu cine s-a luptat prințul William pentru inima lui Kate Middleton

Acum sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din lume, însă lucrurile nu au stat aşa de la bun început. Kate şi William au depăşit drame adolescentine, infidelităţi şi chiar scandaluri de familie, scrie OK! Magazine. Mai mult, au fost chiar persoane care au interferat în relaţia lor!

Prințul William a pus ochii pe Kate în timpul unei defilări pe podium, în timpul facultăţii. Pe atunci, ducesa purta controversata rochie transparentă, prin care i se vedea lenjeria intimă, care avea să-i cauzeze probleme cu reprezentanţii monarhiei britanice la începutul relaţiei cu Prinţul William al Marii Britanii, potrivit OK! Magazine.

Ce nu se ştie, însă, este faptul că Ducesa de Cambridge era implicată pe atunci într-o relaţie cu cineva. Potrivit apropiaţilor lui Kate, ea se iubea cu un student din anul patru la Universitatea St. Andrews, pe nume Rupert Finch. Relaţia lor era una asumată în cercurile lor de cunoscuţi, însă Prinţului William nu i-a păsat.

Imediat după defilare, el a căutat-o şi chiar a încercat s-o sărute. Alegerea lui Kate? Să refuze sărutul prinţului! La doar câteva zile, însă, Kate şi William îşi începeau relaţia amoroasă.