News

Cum arată Bella, fiica pe care o au împreună Nicole Kidman și Tom Cruise

iulia.statie
August 29, 2020 14:31 PM

Fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, Isabella Cruise, știută drept Bella, își petrece timpul în izolare distrându-se cu fotografiile și selfie-urile pe care și le face.

Pe aceeasi temaCuplurile care au făcut furori la Paris Fashion Week

Cum arată Bella, fiica pe care o au împreună Nicole Kidman și Tom Cruise

Miercuri, artista în vârstă de 27 de ani a dezvăluit o fotografie rară cu ea în oglindă, în care purta o pălărie: „Tot glitter-ul este auriu…oh, stai, este doar un alt filtru de pe Instagram.”

Cruise și Kidman sunt părinții Bellei și fratelui ei mai mic, Connor, în vârstă de 25 de ani. Cei doi au divorțat în 2001. Cum probabil fanii cuplului își amintesc, aceștia i-au adoptat pe cei doi copii pe când erau căsătoriți.

Bella a fost adoptată în 1992, iar Connor s-a alăturat familiei 3 ani mai târzu. În 2001, Nicole a decis să divorțeze de Tom după mai mult de un deceniu de mariaj. Cei doi au avut custodie la comun, însă, se zvonește că relația pe care Kidman o are cu micuții săi s-a răcit foarte tare.

Bella, fiica starurilor, ce a stat departe de camere, își folosește de obicei profilul de Instagram pentru a-și promova arta.

În mai, aceasta a mai dezvăluit un selfie, în care erau vizibile tatuajele, dar și pierce-ul său.

 

View this post on Instagram

 

the procrastination station

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on

Ce spune Nicole Kidman despre copiii săi

În 2018, Nicole Kidman a vorbit despre cei doi copii pe care îi are împreună cu Tom Cuise cu Who Magazine, explicând de ce este extrem de discretă atunci când vine vorba despre familia ei: „Sunt foarte discretă cu privire la asta. Trebuie să protejez toate acele relații. Știu 150% că mi-aș da viața pentru copii, acesta este scopul meu.”

„Ei sunt adulți. Sunt capabili să ia propriile decizii. Ei au decis să devină oameni de știință, iar, ca mamă, este de datoria mea să îi iubesc.”, a continuat ea.