News

Cum arată Brenda din 'Beverly Hills' după ce a reuşit să învingă cancerul

andreea voicu
August 8, 2019 12:14 PM

Shannen Doherty, cunoscută ca Brenda din ‘Beverly Hills’, a trecut prin momente grele după ce în urmă cu patru ani a fost diagnosticată cu cancer mamar.

Pe aceeasi temaFormează Emma Watson un cuplu cu fratele Aliciei Keys?

Cum arată Brenda din ‘Beverly Hills’ după ce a reuşit să învingă cancerul

La doar 44 de ani, Shannen poate spune că este cu adevărat vindecată. Actriţa arată acum mai bine ca niciodată, după ce a trecut prin iad de la declanşarea bolii. Shannen şi-a revenit complet, i-a crescut părul, iar acum poate zâmbi din nou.

În 2016, Shannen a făcut mastectomie la un sân, urmată de chimioterapie și radioterapie.

 ‘Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte’, declara actriţa.

În plus, aceasta nu s-a sfiit să publice imagini pe Instagram cu ea, pentru a-i încuraja pe cei aflați în aceeași situație.

La un de an de când terminase radioterapia, Shannon a făcut o operaţie de reconstrucţie a sânilor.

‘Fiecare cinci ani fără cancer reprezintă o nouă piatră de hotar. Deși a fost atât de brutal, cancerul a fost un dar pentru mine. M-a făcut să mă deschid, m-a învățat lucruri despre mine și m-a schimbat ca ființă umană pentru totdeauna”, mai declara actrița în urmă cu un an.

 

View this post on Instagram

 

Tomorrow @bh90210

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on