Living

Cum arată casa de 39 de milioane de dolari în care locuiește Tom Ford

nicoleta.ispasescu
April 26, 2019 10:20 AM

Designerul de modă și regizorul de film, Tom Ford, a plătit aproximativ 39 de milioane de dolari (38.75) pentru proprietatea Holmby Hills, care anterior fusese a celebrei Betsy Bloomingdale.

Designerul a semnat în 2016 contractul pentru proprietate și a reușit să obțină o reducere considerabilă din prețul de 55 de milioane de dolari raportat.

Proprietatea aparținea americanului socialist și filantropic, doamna Betsy Bloomingdale, care a murit în iulie 2016, la vârsta de 93 de ani.

Este ultima proprietate pe care designerul Tom Ford a achiziționat-o, pe lângă altele pe care le deține, în Londra, Paris, Los Angeles și Santa Fe.

Holmby Hills este perfect asociată cu iconicul designer. Este opulentă, luxoasă și extrem de elegantă.

Cum arată casa de 39 de milioane de dolari în care locuiește Tom Ford

Locuința de 10.000 de metri pătrați are 9 dormitoare, 7 băi, o bibliotecă, un living în aer liber, o piscină, un teren de tenis și o grădină de trandafiri.

De asemenea, curtea se bucură și de numeroase spații de divertisment, unde doamna Betsy Bloomingdale și soțul ei obișnuiau să organizeze petreceri.

Potrivit unor surse, proprietatea a „găzduit unele dintre cele mai importante întâlniri, petreceri și adunări ale L.A. istorie”.

În videoclipul de mai jos puteți vedea cum arată cea mai recentă achiziție a designerului Tom Ford, una dintre cele mai importante proprietăți pe care le deține.