News

Cum arată casa în care a locuit Karl Lagerfeld! Locuința este spectaculoasă

adelina.duinea
February 20, 2019 14:23 PM

Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă, a decedat la 85 de ani. Designerul a reinventat casa Chanel.

Karl s-a aflat la conducerea departamentului de creaţie al casei Chanel încă din anul 1983. Totodată, creatorul de modă a ocupat aceeași poziție de conducere al casei de modă Fendi.

Cum arată casa în care a locuit Karl Lagerfeld!

Locuința este spectaculoasă

Karl Lagerfeld a provenit dintr-o familie înstărită, lucru care i-a permis să studieze la o şcoală privată. În final a ajuns la Paris, unde a făcut o pasiune pentru desen şi istorie.

Anul 1955 a fost rampa sa de lansare în lumea modei. Karl a participat la o competiţie de design, unde a câştigat premiul pentru cel mai bun palton. A fost asistent pentru Pierre Balmain, dar colabora şi cu Jean Patou.

Citește și: Mesajele vedetelor la aflarea despre decesul lui Karl Lagerfeld

În anii săi de glorie, scandalurile nu l-au ocolit. Cel mai mare scandal a avut loc în 1993, la Săptămâna Modei de la Milano, când Anna Wintour a refuzat să mai participe la show, după ce designerul a adus pe scenă stripperi şi o actriţă porno, în colecţia sa Fendi.

Acesta a avut o avere impresionantă, estimată la 200 de milioane de dolari. Cum arată casa în care a locuit Karl Lagerfeld? Locuința este spectaculoasă! Imagini în GALERIA FOTO!

Muza lui Karl Lagerfeld, o româncă!

Irina Lăzăreanu, cunoscută ca muza designerului Karl Lagerfeld, a mărturisit că în viaţa de zi cu zi este un om extrem de simplu. Fotomodelul internaţional a spus că urăşte pantofii cu tocuri şi că iubeşte viaţa simplă.

Invitată în platoul emisiunii „Răi da buni”, Irina Lăzăreanu a mărturisit cu modestie că, în ciuda părerii generale, în viaţa de zi cu zi preferă ţinutele lejere.

Tânăra a mărturisit că nu are maşină personală, ci o simplă bicicletă.

„Nu port pantofi cu toc. Îi urăsc. Atunci când ies cu prietenii, prefer bocancii. Nu am maşină, ci o bicicletă. Locul meu preferat este la bunica mea, la Braşov.

Inima mea este acolo. Nu contează ce haine îmbraci, ce maşină conduci, ci ce fel de om eşti”, a declarat Irina Lăzăreanu, potrivit Spy News.

Citește și: De ce purta Karl Lagerfeld mereu ochelari

Tânăra a plecat din România când avea 4 ani. Pe vremea lui Ceauşescu părinţii ei, un inginer silvic şi o contabilă, au fugit din ţară prin Iugoslavia, au stat într-un lagăr din Salzburg şi au cerut azil politic în cautarea unei vieţi mai bune.

Au depus aplicaţii către statele care acceptau cetăţeni din Europa de Est şi, fiind vorbitori de franceză, au ajuns în Montreal, Canada. Părinții Irinei au continuat însă să-i vorbească mereu în română pentru a nu-şi pierde rădăcinile.

Citește și: Cine este femeia care îi va lua locul lui Karl Lagerfeld la conducerea Chanel

Mesajul transmis în online de româncă la aflarea veștii despre decesul designerului:

You will be in my heart forever. #karllagerfeld #rip @karllagerfeld

A post shared by Irina (@irina_lazareanu) on