Vedete

Cum arată casa în care locuiesc Kim Kardashian și Kanye West. FOTO

nicoleta.ionita
February 18, 2020 10:00 AM

Kim Kardashian și Kanye West trăiesc într-o vilă impresionantă în Los Angeles. 20 de milioane de dolari a costat casa pe care cei doi au cumpărat-o în 2013. Renovările au durat însă 4 ani, iar acum luxoasa proprietate arată exact cum au vrut cei doi soți: pereții sunt într-o singură culoare, nu au piese de mobilier și nici decorațiuni.

Kardashian și West, casă de 60 de milioane de dolari

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014, dar înainte cu un an, cei doi și-au achiziționat o superbă vilă în Los Angeles. Vedeta de televiziune și cunoscutul rapper au plătit 20 de milioane de dolari în 2013. În ciuda fabuloasei sume, Kim Kardashian și soțul acesteia nu au fost pe deplin mulțumiți de noua casă și au amânat momentul în care s-au mutat. Au apelat la serviciile unui designer celebru, Axel Vervoordt, care și-a pus amprenta asupra modului în care arată acum luxoasa vilă. Cuvântul care caracterizează cel mai bine locuința celor doi este simplitate. Albul este nuanța predominantă, aceasta fiind de altfel una dintre caracteristicile stilului minimalist, în care este decorată casa soților West.

Pereții casei sunt simpli, monocromi și nu au niciun fel de decorațiuni sau piese de mobilier. Bineînțeles că din luxoasa proprietate nu putea lipsi și o piscină pe măsură. Inițial, vila avea două piscine, dar soții West au decis să renunțe la acestea și să construiască una singură. Aceasta este imensă și are apă încălzită. Toate modificările au urcat prețul locuinței la fabuloasa sumă de 60 de milioane de dolari.

Vila soților West, „mănăstire futuristă belgiană”

Belgianul Axel Vervoordt a făcut o treabă excelentă în ceea ce privește designul interior, iar Kanye West a caracterizat locuința ca fiind o ”mănăstire futuristă belgiană”. Proprietatea soților West a atras atenția și celebrei revistei ”Architectural Digest”, care i-a dedicat câteva pagini impresionantei case. În plus, vila în care locuiesc Kim Kardashian și Kanye West, alături de cei 4 copii ai lor, apare chiar și pe coperta publicației. A fost un vis împlinit pentru Kanye West, care era pasionat de ani de zile de designul interior. ”Când locuiam în Chicago, înainte să apară internetul, mă duceam la localul Barnes & Noble să mă uit pe revista Architectural Digest și pe alte publicații de design”, a recunoscut rapperul.

De altfel, Kanye a fost cel care l-a ales pe Axel Vervoordt să se ocupe de noua lor casă. ”Când am văzut ce fel de muncă face, m-am gândit că acest om poate să-i amenajeze și casa lui Batman. A trebuit să lucrez neapărat cu el”, a dezvăluit Kanye West.