Beauty

Cum arată Cindy Crawford fără machiaj, la 52 de ani: „Ești atât de frumoasă”

nicoleta.ispasescu
October 22, 2018 11:50 AM

Cindy Crawford este una dintre primele supermodele ale lumii, care a reușit să-i cucerească pe toți datorită frumuseții și naturaleții ei.

Pe aceeasi temaKaia Gerber, imaginea YSL Beauty, la doar 17 ani

Au trecut zeci de ani de când Cindy Crawford a defilat prima dată pe un catwalk, și chiar și acum, ne dovedește că frumusețea ei a rezistat testului timpului.

Recent, Cindy Crawford a postat un selfie cu ea de la sală, unde o putem vedea pe aceasta fără niciun strop de machiaj. La cei 52 de ani, tenul lui Cindy arată impecabil, luminos și deloc îmbătrânit, iar poza a primit peste 130.000 de aprecieri.

Cindy Crawford fără machiaj, la 52 de ani: „Ești atât de frumoasă”

„Cine se trezește devreme ajunge la sală”, a scris Cindy în descrierea selfie-ului care făcut furori pe Instagram. Este o fotografie cu fostul fotomodel fără machiaj, la fitness, cu aceeași strălucire în privire, ca de obicei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Early bird hits the gym.

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford) pe

Celebrități precum Reese Witherspoon, Olivia Munn sau Lily Aldridge i-au apreciat postarea.

Ellen Pompeo, faimoasa prezentatoare TV, i-a lăsat chiar și un comentariu: „Ești atât de frumoasă”.

Urmăritorii fostului fotomodel nu s-au zgârcit să dea like la selfie-ul fără make-up și au lăsat aproape 2.000 de comentarii pline de complimente și mesaje de admirație.

Secretul lui Cindy anti-îmbătrânire?

În 2016, într-un interviu acordat Refinery29, vedeta spunea că pur și simplu este conștientă că nu are cum să oprească timpul.

„Există foarte multă presiune asupra femeilor să, ei bine, să nu îmbătrânească. Probabil că eu sunt și mai sensibilă la ea – dar nu poți continua să urmărești acest lucru imposibil… pe cât de mult încerc să am grijă de mine, tot nu arăt ca fiica mea când mă trezesc dimineața – și nu vreau să mă simt rău în legătură cu asta”, spunea ea, comparându-se cu fiica ei, Kaia Gerber.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Reunited and it feels so good ❤

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford) pe

Sursa: Allure.com