Vedete

Cum arăta, de fapt, Lidia Buble acum 6 ani, înainte să se cupleze cu Răzvan Simion și de operațiile estetice. FOTO

raluca.oprea
March 3, 2020 14:23 PM

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din ţara noastră. Ea are o relaţie intens mediatizată cu realizatorul TV Răzvan Simion şi este mai mereu în atenţia presei mondene.

Despre Lidia Buble s-a spus în repetate rânduri că ar fi făcut operaţii estetice. Mai exact, unii spun că artista şi-ar fi făcut modificări la nas, aceştia susţinând că în 2014, când a cucerit topurile muzicale cu melodia „Noi simţim la fel”, ar fi avut nasul mai mare decât acum. (Vezi imagini în Galeria Foto).

Şi-a făcut sau nu Lidia Buble operaţii estetice?

Totodată, în urmă cu ceva vreme, un medic estetician a declarat, sub protecţia anonimatului, pentru cancan.ro, că aceasta şi-ar fi făcut „aproape sigur” modificări la nas.

Lidia a combătut ferm zvonurile privind operaţiile sale estetice şi a spus că nu şi-a făcut nicio intervenţie estetică şi că îi place la nebunie nasul său.

„Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Îmi dă o senzualitate aparte […] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor”, spunea Lidia Buble, într-un videoclip postat pe Instagram.

Lidia Buble şi Răzvan Simion, o relaţie intens mediatizată

Lidia Buble şi Răzvan Simion au fost cap de afiş în showbizz-ul românesc încă de când au apărut primele zvonuri privind o relaţie dintre cei doi. S-a spus că prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-a îndrăgostit de cântăreaţă, încă de pe vremea când era căsătorit cu Diana şi că artista ar fi fost cea care ar fi făcut primul pas spre o relaţie.

În primăvara lui 2016, Răzvan avea să divorţeze la notar de Diana, cea cu care avea doi copii, deşi relaţia dintre cei doi se deteriorase de mai bine de un an de zile, iar vedeta TV deja trăia o poveste de iubire cu cântăreaţa.

După ce a devenit oficial un om liber, Răzvan nu s-a mai ascuns şi a mărturisit că Lidia a ajuns în viaţa lui într-o perioadă în care ruptura dintre el şi Diana devenise iremediabilă şi că aceasta i-a redat aripile.

În prezent, Răzvan şi Lidia trăiesc o frumoasă poveste de iubire şi s-a spus în repetate rânduri că s-ar fi căsătorit în secret. Aceste zvonuri au fost alimentate de o poză postată de cei doi la cumpăna dintre anii 2018 şi 2019, când apăreau pe o plajă la ceea ce părea a fi o ceremonie de nuntă.

Ea a spus că a fost vorba doar de o şedinţă foto şi atunci când va fi să facă nunta, va fi în ţară, în prezenţa rudelor sale.