Vedete

Cum arată femeia care mănâncă de 29 de ani doar fructe? Nu o să îţi vină să crezi

hermina.hagianu
May 26, 2021 10:03 AM

este cunoscută datorită faptului că mănâncă doar fructe de aproape 29 ani. Femeia a adoptat un stil de viaţă sănătos, dimineaţa la prânz şi seara are un meniu bine pus la punct, bazat doar pe diverse fructe!

În anul 1991 femeia a luat o decizie importantă cu viaţa sa, a renunțat la carne, lactate, legume şi a hotărât să devenit vegană. Pentru meniul său săptămânal, femeia scoate din buzunar aproximativ două sute de dolari, acest lucru însemnând proviziile de fructe.

Anne Osborne nu trece peste acest stil de viață nici atunci când este invitată la petreceri sau diferite evenimente importante cum ar fi Crăciunul sau Paştele. Femeia are grijă întotdeauna la alimentaţie!

Pentru a se hidrata, australianca preferă doar sucurile de portocale sau apa plată, cea minerală fiind consumată doar la ocazii specialeşi niciodată nu consumă alcool.

Anna Osborne arată foarte bine la vârsta sa, acest lucru fiind confirmat şi de prietenii din mediul online. Femeia are numeroşi urmăritori pe Instagram care o admiră pentru stilul de viaţă pe care l-a adoptat, însă specialiştii în nutriţie care au auzit povestea sa, trag un semnal de alarmă şi explică faptuş că astfel de diete drastice pot avea un impact negativ asupra organismului.

Ce mănâncă într-o zi Anne Osborne

Femeia își începe ziua cu un fruct de mango și o jumătate de pepene galben, un mic dejun care are cel mult 200 de calorii. Apoi, la gustare servește banane, iar prânzul e alcătuit din avocado. Cina cuprinde două fructe de mango, ceea ce înseamnă aproximativ 300 de calorii. Practic, femeia nu consumă mai mult de 1500-2000 de calorii pe zi și are mare grijă să se hidrateze din plin, potrivit a1.ro.

„Mă simt energică și sănătoasă cu această dietă. Ador să mănânc doar fructe și să am o astfel de dietă. Cred că toți am fost făcuți să trăim cu o dietă bazată pe fructe. Atunci când alegi să mănânci doar fructe vei simți că nu ești sătul pe deplin, așa cum te simți dacă mănânci carne, legume și alte alimente. Dar cu timpul ajungi să te obișnuiești și să înțelegi mai bine beneficiile acestui stil de viață’, a dezvăluit Anne Osborne, potrivit metro.co.uk.

 

 

Sursă foto: Instagram