News

Cum arată Florin Piersic la 83 de ani? Actorul a ajuns de nerecunoscut

andreea voicu
February 16, 2019 11:57 AM

Florin Piersic a ajuns de nerecunoscut la 83 de ani. Îndrăgitul actor abia se mai deplasează şi este în permanenţă ajutat de familie şi prieteni.

Ultimele imagini cu Florin Piersic sunt dramatice. Actorul a slăbit enorm şi nu se mai poate deplasa singur.

Cum arată Florin Piersic la 83 de ani? Actorul a ajuns de nerecunoscut

Conform Cancan.ro, ultima apariţie publică a lui Florin Piersic a fost în ziua în care a împlinit 83 de ani, pe 27 ianuarie. A fost aplaudat de sute de admiratori pentru cele şase decenii dedicate publicului.

Vizibil îmbătrânit și mai slab decât îl știam, actorul era greu de nerecunoscut. Tot acest lucru a dat frâu liber speculațiilor, dar în principal îngrijorărilor.

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu.

Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”,declara Florin Piersic cu ceva timp în urmă.