News

Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic, Anna Szeles, la 77 de ani

iulia.statie
June 10, 2020 13:29 PM

Anna Szeles, fosta soție a lui Florin Piersic, demonstrează că vârsta este doar un număr, pentru că aceasta arată senzațional.

Pe aceeasi temaFlorin Piersic are probleme de sănătate: „Nu trebuie să răsufle nimic în presă”

Anna Szeles arată senzațional

Anna este stabilită de peste 30 de ani în Budapesta, iar, recent, a decis să își vadă fiul după trei luni de carantină. Actrița urmează să împlinească 78 de ani, pe 24 august, iar, în 2018, vedeta venea în România alături de fiul ei, Daniel, pentru a i se înmâna un premiu la Festivalul de Film TIFF.

Florin Piersic are doi băieți, Florin Jr., din căsnicia cu Tatiana Iekel și Daniel, din căsnicia cu Anna Szeles. Acesta din urmă a decis să se căsătorească cu o unguroaică și are doi copii, Mark și Robert, relatează publicația wowbiz.ro.

Acum, marele actor se află la a treia căsnicie, cu Anna Torok, o contabilă pe care el a cunoscut-o în avion în 1986. Cei doi au decis să se căsătorească în 1993, la Cluj-Napoca.

Cât despre relația dintre el și Anna Szeles, actrița povestea acum ceva vreme totul despre cum s-au îndrăgostit, dar și despre cum s-au despărțit.

„Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici. Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus: Ești o fată deșteaptă. Pentru că aici jucam roluri principale. Iar în Bucuresti, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar.”, spunea actrița pentru Libertatea.

”Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam. Chiar prima lui soţie mi-a spus după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: ‘Eu am vrut să-ţi atrag atenţia, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!’”, a povestit Anna despre despărțirea dintre ea și faimosul actor.