News

Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei sale în televiziune! „La fiecare emisiune mă machiam singură”

adelina.duinea
April 18, 2019 16:45 PM

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în urmă cu 25 de ani! În 1994, Gabriela Cristea și-a început cariera la TVR1 ca prezentator al concursului „Eurovision”.

Până în februarie 1996, vedeta a prezentat diverse emisiuni și de divertisment la Tele7abc. Printre altele, Gabriela modera o emisiune matinală, alaturi de Eugen Chiticariu, și avea un look foarte diferit comparativ cu cel de azi.

Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei sale în televiziune

„Îmi aduc aminte că prezentam o emisiune matinală, „Bună dimineața, România”, alături de Eugen Chiticariu! Pe atunci, nu existau în post Mircea Badea, Teo și nici Mihaela Rădulescu. Ei au ajuns acolo mult mai tarziu.

Eu am fost cea care am bătătorit prima calea divertismentului și mă bucur că am făcut acest lucru. A fost greu la început, dar și frumos. Am făcut multe sacrificii.

La vremea respectivă, nu ne gândeam la bani sau la glorie. Pur și simplu doream să ne iasă cât mai bine show-ul”, a declarat în urmă cu câțiva ani Gabriela pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Tavi Clonda a postat prima imagine cu cea de-a doua fetiță: „Seamănă cu Victoria?”

„Îmi purtam părul tuns mai scurt. Era vopsit un șaten chocolatiu. Pe atunci, nu exista make-up specializat la televiziune. La fiecare emisiune mă machiam singură și îmi luam hainele din garderoba personală”, mărturisea atunci vedeta TV.

Potrivit acesteia, perioada de la Tele7abc a ajutat-o să câștige experiență. Aceasta din urmă a ajutat-o în proiectele pe care le-a avut ulterior la alte posturi TV.

„Ne pregăteam foarte mult înainte de a apărea pe post”

„În filmulețul postat pe Youtube sunt imagini din culise, înainte de emisie. Ne pregăteam foarte mult înainte de a apărea pe post.

Ne documentam și încercam să facem totul foarte bine. Spuneam și câte o glumă la montaj sau la cabina de machiaj. Eram mai mereu cu zâmbetul pe buze”, a concluzionat vedeta.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despre viața de cuplu după al doilea copil

Până în iulie 2000 a lucrat la Pro TV ca PR Manager și prezentator. Din 2000 până în 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV.

Din anul 2007 până în 2012 a lucrat la postul Kanal D, unde a devenit celebră prin prima emisiunii „Noră pentru mamă”. Cea mai recentă colaborare a fost cu Antena Stars, pentru show-ul „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela este căsătorită cu artistul Tavi Clonda din anul De mai bine de șase ani, Gabriela și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cuplul s-a căsătorit religios anul trecut, după nașterea primei fiice, Bella Victoria Margot. Împreună, Gabriela și Tavi mai o fetiță, Thea Iris Selena, în vârstă de aproape o lună.

Citește și: Pentru el a fugit de acasă? Cine este primul bărbat din viața Gabrielei Cristea