Fashion

Cum arată garderoba actriței Sofia Vergara

iulia.statie
December 24, 2020 10:00 AM

Sofia Vergara le-a dezvăluit fanilor cum arată garderoba ei, iar noi putem să spunem că ne-a întrecut așteptările, prezentându-ne un adevărat butic chic.

Pe aceeasi temaCe dietă ține Sofia Vergara! Vedeta arată spectaculos la 47 de ani

Sofia Vergara și-a prezentat garderoba

Sofia Vergara a devenit cunoscută datorită rolului său din faimosul serial ‚Modern Family’, dar și aparițiile sale de la evenimentele de pe covorul roșu au fost un plus. Nu doar că este extrem de frumoasă și are o siluetă de invidiat, dar are și un talent ce a făcut-o consacrată.

Actrița, în vârstă de 48 de ani, a prezentat o pereche de pantaloni din denim din colecția sa, Sofia Jeans Walmart, în timp ce se filma în fața unei oglinde.

Aceasta a vorbit despre look-ul său, pe care l-a completat cu bijuterii aurii, un top animal print și tocuri cu platforme maro. Totuși, deși îi iubim ținuta, nu ne putem abține să nu observăm și garderoba uriașă pe care o are, în care apare și colecția ei uriașă de genți de designer, dar sunt prezente și multe piese vestimentare, pantofi strălucitori și accesorii. În cameră apare și un candelabru, pentru a da un aspect luxos.

 

View this post on Instagram

 

New styles. Flattering fits. Must have staples. #SofiaJeans fall is here!! ????

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ce colecție a lansat Sofia Vergara

Vergara și-a lansat o colecție din piese din denim cu Walmart în februarie. Într-un comunicat de presă, aceasta a dezvăluit: „Trăiesc în pantalonii mei! De la a merge la magazin, la o întâlnire de afaceri sau o petrecere, perechile de jeans sunt must-have pentru femei. Am vrut să creez o linie de pantaloni ce arată minunat, perfecți pentru ținutele casual de zi sau pentru cele de noapte, alături de top-uri ce sunt confortabile și accesibile la preț. Toate tipurile de corp sunt frumoase și ar trebui sărbătorite.”

Pe lângă perechile de jeans, în colecție regăsim mai multe top-uri, fuste și pantaloni scurți. Prețurile sunt foarte accesibile, căci nimic nu depășește prețul de 40 de dolari.