News

Cum arată Gina Chirilă după ce a născut! Soția lui Bogdan Vlădău și-a revenit spectaculos

iulia.statie
June 1, 2020 13:14 PM

Gina Chirilă a adus pe lume o fetiță pe 26 mai, făcându-l pe Bogdan Vlădău să fie cel mai fericit tătic din întreaga lume. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și s-a postat alături de micuța ei minune pe site-urile de socializare, arătându-le fanilor primele fotografii cu fetița ei.

Pe aceeasi temaGina Chirilă şi Bogdan Vlădău vor să devină părinţi

Gina Chirilă arată spectaculos la o săptămână de la naștere

Cei doi părinți trăiesc cele mai frumoase clipe și se bucură de copilul lor. Bogdan Vlădău i-a făcut câteva poze soției sale imediat după naștere, iar fanii au reacționat imediat. Gina a pozat în lenjerie intimă și arată spectaculos, silueta ei fiind perfectă, de parcă nici nu ar fi fost însărcinată. Aceasta este recunoscută pentru fizicul de invidiat și frumusețea ei, iar acum, după naștere, ea s-a menținut și și-a revenit imediat.

Mai mult, Bogdan a scris și o descriere emoționantă pentru a le dezvălui puțin fanilor despre fericirea pe care o trăiesc în aceste momente. ”Tot ceea ce este mai prețios în viața mea, într-o singură fotografie. Ai venit în viața noastră cu siguranță ca să ne înveți ce este cu adevărat iubirea necondiționată.”, a zis acesta.

 

View this post on Instagram

 

Tot ceea ce este mai pretios in viata mea, intr-o singura fotografie. Ai venit in viata noastra cu siguranta ca sa ne inveti ce este cu adevarat iubirea neconditionata❤️💎☀️🌈

A post shared by Bogdan Vladau (@bogdanvladau) on

Gina Chirilă a stat în ultima perioadă acasă, alături de soțul ei, ținând cont că toată lumea a trebuit să stea în izolare. Vedeta și-a luat toate măsurile pentru a se proteja, dar a vorbit și cu fanii pe social media pentru a le da sfaturi și a îi ține la curent cu tot ce face.

Deși a născut în plină pandemie, nimic nu i-a putut șterge zâmbetul de pe buze și aceasta a rămas optimistă, încercând să nu se gândească prea mult la provocările pe care a trebuit să le întâmpine la naștere din cauza vremurilor pe care le trăim.

„Mă întreabă multă lume zilele astea dacă nu îmi este frică să nasc pe vreme de pandemie…am să vă răspund aici și sper să vă motivez cumva și să vă conving în același timp cât de important este să stăm în izolare, să fim înțelegători, selectivi și receptivi la informațiile din jurul nostru! Aleg să nu îmi fie frică, ci să respect măsurile pe care fiecare dintre noi trebuie să le urmeze (gravidă sau nu) pentru a trece cu bine prin această perioadă.„, scria vedeta înainte de naștere.