General

Cum arăta Gina Pistol în copilărie! Frumoasa blondă și-a uimit fanii

elena.toader
June 3, 2021 14:40 PM

Gina Pistol este o femeie împlinită! Frumoasa blondă traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iubita lui Smiley devenind mama unui fetițe minunate în urmă cu 3 luni. 

Recent, Gina și-a surpins fanii cu o fotografie cu ea din copilărie, de pe vremea când avea în jur de 2 ani. Frumoasa prezentatoare și-a păstrat trăsăturile din copilărie, iar imaginea alb-negru demonstrează cât de simpatică era si pe vremea când era doar o puștoaică. Cu părul tuns bob, aproape cum îl poartă și acum, Gina zâmbea ghiduș la cameră.

Gina Pistol, o mămică fericită

Gina Pistol ține legătura cu fanii săi mereu, fiind activă pe rețelele de socializare. Pe Instagram, Gina a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa de când a adus-o pe lume pe micuța Josephine.

Mai mult, vedeta a povestit că fără ajutorul iubitului său nu ar fi reușit să treacă cu bine peste primele zile din viața fiicei sale.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente.. Am pășit în casă și am uitat tot.. Pentru mine a fost greu.. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.. Dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa.. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor.. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a spus Gina Pistol pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

Sursa foto: Gina Pistol Instagram, Arhiva Verdict