Vedete

Cum arată iubita lui Gami de la 5GANG. E doar o puștoaică, dar deja face senzație pe Instagram. FOTO

raluca.oprea
February 22, 2020 12:06 PM

Trupa 5GANG face furori în rândul copiilor, iar componenţii acestei formaţii apărute pe Youtube se bucură de o mare popularitate. Este şi cazul lui Gami, pe numele său real, Andrei Gavril.

Cine este iubita lui Gami de la 5GANG

Tânărul, care a împlinit recent 17 ani, se poate lăuda cu o carieră în ascensiune, dar şi cu o iubită frumoasă. Gami postează frecvent pe Instagram imagini cu Ioana Pintilie (Vezi poze în Galeria FOTO), iubita sa, iar acestea adună zeci de mii de aprecieri.

Ioana are şi un cont de TikTok unde face sute de mii de vizualizări, dar şi un canal de Youtube, unde a depăşit recent o sută de mii de abonaţi, şi unde postează videoclipuri în care apare alături de iubitul său.

În ceea ce îl priveşte pe Gami, acesta a apărut în peisajul Youtube-ului românesc în 2019 cu canalul GamiOS, dedicat gaming-ului. Ulterior, acesta a mai devoltat încă un canal, de data aceasta pentru vlogging, care are în acest moment undeva la 900.000 de abonaţi.

5GANG, o trupă în plină ascensiune

Din 2018 a intrat în trupa 5GANG, mulţumită prietenului său Selly. Din formaţie mai fac parte, la momentul actual, Luca Hic – Pain (din Arad), Diana Condurache – Dia (din Sfântu-Gheorghe) și Mădălin. Recent, trupa l-a pierdut pe Exploit, care a decis să urmeze o carieră solo, diferită de ce făcea înainte.

Cu toate acestea, plecarea sa nu a fost lipsită de scandal, iar acesta l-a atacat pe Selly în două melodii, considerându-se nedreptăţit de liderul formaţiei. Vloggerul a făcut un videoclip pe Youtube în care a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în interiorul 5GANG şi de ce a fost nevoie ca Exploit să plece.

Chiar şi cu acest scandal, trupa continuă să facă senzaţie în rândul copiilor români, iar cei cinci adolescenţi pot spune că sunt adevărate vedete pe Internet.

Recent, a fost lansat şi filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”, în realizarea căruia s-au implicat şi BROmania sau Micutzu.

Filmul a fost un adevărat succes din punct de vedere al încasărilor. 5,66 milioane de lei făcuse filmul la jumătatea lunii ianuarie, o cifră foarte profitabilă, având în vedere că bugetul a fost de circa 1,5 milioane de lei, dintre care 490.000 de lei de la Guvern, printr-un program destinat filmelor.