General

Cum arată iubita lui Selly de la 5GANG. Abia a terminat liceul, dar deja pozează provocator pe Instagram. FOTO

Verdict.ro
May 10, 2021 11:00 AM

Cel mai cunoscut vlogger din România, Selly, este foarte îndrăgostit de iubita sa, Smaranda. La doar 19 ani, aceasta are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram. Pozele postate de Smaranda primesc zeci de mii de aprecieri.

Smaranda, poze provocatoare pe Instagram

Andrei Șelaru, cunoscut de publicul din România sub numele de Selly, este vedetă pe YouTube. Are 2 milioane și jumătate de abonați pe canalul său și a reușit performanța ca la doar 18 ani să câștige un milion de euro. Selly este cel mai cunoscut vlogger de la noi din țară, iar clipurile sale sunt urmărite de sute de mii de oameni în fiecare zi. În ultima lună, acesta a avut aproape 19 milioane de vizualizări.

Fanele sale au avut însă parte de o dezamăgire, când acesta a anunțat că are o relație, iar pozele cu iubita sa au început să apară pe toate rețelele de socializare. Smaranda este numele fetei care l-a cucerit pe celebrul vlogger.

Aceasta are 19 ani și abia a absolvit liceul. Și ea este la fel de pasionată de mediul virtual ca și iubitul ei. Smaranda are peste 4000.000 de urmăritori pe Instagram, iar pozele acesteia sunt apreciate de zeci de mii de fani.

 

 

Smaranda nu se ferește să pozeze extrem de provocator, iar fanii săi se înmulțesc cu fiecare zi care trece.

Selly și iubita sa au postat deja multe poze împreună pe rețelele de socializare, în diferite ipostaze. Cei doi sunt împreună din 2019.

Selly, un adevărat ”fenomen” în România

Selly a descoperit lumea virtuală încă de la vârsta de 7-8 ani și la 11 ani avea deja canal de YouTube. Primul vlog se numea sugestiv ”Selly’s Vlog -10 lucruri despre mine” și a fost postat în decembrie 2012. Cu fiecare clip, Selly a început să aibă din ce în ce mai multă experiență și implicit, din ce în ce mai multe vizualizări. În 2018 a dat lovitura, după ce a început colaborarea cu alți vloggeri cunoscuți, dar și cu o casă de producție celebră. În plus, Selly face parte și din trupa 5GANG, alături de care a debutat în luna decembrie a anului 2017. Formația este extrem de apreciată de tinerii din România, iar videoclipurile celor cinci puști strâng milioane de vizualizări.

Cu atât de mulți urmăritori, era de așteptat ca și încasările din partea platformei YouTube să fie pe măsură. Selly câștigă între 4.700 și 75.000 de dolari lunar, ceea ce înseamnă că într-un an, acesta își poate rotunji veniturile cu cel puțin 56.000 de dolari. Vloggerul poate ajunge și la fabuloasa sumă de 900.000 de dolari, doar din clipurile postate pe canalul său.