Beauty

Cum arată Kylie Jenner fără extensii

iulia.statie
March 15, 2020 11:00 AM

Kylie Jenner este adepta schimbărilor dramatice, pe care le face cu ajutorul perucilor și extensiilor. Într-o zi, părul ei este lung și roz, următoarea, are șuvițe de blond miere. Dar cum arată părul ei natural, fără extensii?

Pe aceeasi temaCe părere are Travis Scott despre zvonurile privind idila dintre Kylie Jenner și Drake

Ei bine, Kylie are părul foarte scurt. Jenner le-a dezvăluit fanilor un instastory în care apare fără extensii. Și nu, deși toți ne așteptam la acest lucru, părul său nu este negru.

În acest moment, ea are șuvițe blonde, ținând cont de schimbarea de coafură din ultimul timp. Starul reality a mai dezvăluit un videoclip în care era la salon și își retușa rădăcinile, în care se poate vedea puțin din lungimea adevărată a podoabei ei capilare.

 

View this post on Instagram

 

#Song Jhené Aiko – Triggered (freestyle)

A post shared by Kylie Jenner Stories ?? (@kyliejennersnapsongs) on Mar 9, 2020 at 1:59pm PDT

Deși ne-a obișnuit cu părul în diferite culori excentrice sau pur și simplu negru, Jenner a fost îndrăgostită în ultima vreme de nuanțele de blond. Mai mult, această schimbare ce o complimentează a venit imediat cu vestea că ea și Travis Scott sunt din nou împreună!

Un apropiat al celor doi a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru InTouch Weekly, declarând că aceștia formează oficial din nou un cuplu. „Kylie încă nu are încredere în el, dar se iubesc și încearcă să depășească problemele.”, a spus sursa.

Luna trecută, un o altă sursă dezvăluia că împăcarea dintre ei este inevitabilă: „Kylie și Travis trec prin acest proces. Ei trebuie să aibă grijă pentru că trebuie să se gândească la Stormi. Nu vor să se împace și apoi să se despartă iarăși, așa că încearcă să facă pași mici și să lucreze la diferențele dintre ei.”

 

View this post on Instagram

 

monday.

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on Mar 9, 2020 at 10:46am PDT