Cum arată la 56 de ani Sarah Jessica Parker, cea care i-a dat viață celebrului personaj din Sex and the City

elena.toader
June 4, 2021 10:49 AM

Sarah Jessica Parker este cea care i-a dat viață celebrului personaj Carrie Bradshaw. La începutul anului, fanii serialului Sex and the City au primit o veste uriașă, acesta urmând să aibă o continuare. Sarah va apărea, din nou, în rolul legendar. 

De la debutul serialului fenomen în anul 1997 și până în prezent, Sarah și-a schimbat look-ul de câteva ori, timpul și-a făcut loc pe fața sa, însă partenerul ei a rămas același: Matthew Broderick.

Deși a ajuns la 56 de ani, actrița arată, în continuare, ca la începutul serialului, putând fi invidiată de tinere de 20 de ani și se îmbracă în ținute absolut fabuloase, fiind extrem de apreciată de designeri pentru ținutele în care se afișează.

 Sarah Jessica Parker, mariaj de 24 de ani cu Matthew Broderick

Sunt căsătoriți din 19 mai 1997. Matthew Broderick a declarant că a fost dragoste la prima vedere. „Carrie” este extrem de fericită alături de soțul său de peste 20 de ani și de copiii lor.

Secretul mariajului ei? Din când în când să stea departe de soț. Așa, spune ea, atunci când se întâlnesc chiar au ce să-și spună. „Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim”, a declarat actrița. „Jobul său îl ține aici, al meu mă trimite în altă parte. Cred că asta ne-a adus enorm de multe beneficii, pentru că la întoarcere avem multe lucruri să ne spunem”, m          ai declară Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker s-a născut în anul 1965. Actriţa este cunoscută mai ales pentru rolul lui Carrie Bradshaw în serialul de pe HBO Sex and the City (1998–2004). Pentru acest rol a primit 4 premii Globul de Aur, 3 Screen Actors Guild Award, și două premii Emmy. Ea a jucat același rol în filmul artistic din 2008 Sex and the City: The Movie, și în sequelul său, Sex and the City 2, lansat pe 26 mai 2010.

Sursa foto: Sarah Jessica Parker Instagram, Facebook Sex and the City