Beauty

Cum arată Lidia Buble fără machiaj: ”Așa sunt eu”

nicoleta.ispasescu
February 21, 2019 17:08 PM

Lidia Buble, care ne-a obișnuit cu transformările ei de look și aparițiile care de care mai extravagante, nu a avut nicio reținere în a-și arăta chipul fără machiaj.

Îndrăgita cântăreață le-a făcut o surpriză de proporții fanilor ei și s-a afișat complet nemachiată pe Instagram, acolo unde are foarte mulți urmăritori.

Pe contul ei oficial de Instagram, Lidia Buble a postat un clip video din mașină, în care artista era complet nemachiată. Cu tenul radiant și curat, cu părul blond în razele soarelui, Lidia Buble a fost extrem de lăudată de admiratorii ei, pentru curajul de a se afișa fără machiaj.

Cum arată Lidia Buble fără machiaj

Lidia Buble a crescut și mai mult în fața fanilor ei, după ce a postat pe contul de Instagram un video cu ea fără machiaj.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Asta sunt eu?

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

Videoclipul a adunat mii de vizualizări, like-uri și comentarii, iar fanii au fost de acord că artista lor preferată este cu atât mai frumoasă nemachiată.

„Ești frumoasă și fără machiaj / Superbă fără machiaj???? / Ce frumoasă ești și fără machiaj…??❤ / Ești naturală și frumoasa, nu ca toate…zici că sunt păpuși din plastic ???” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.