Vedete

Cum arată Linda Evangelista fără machiaj, după ce a recunoscut că o operație estetică a desigurat-o

Camelia
November 4, 2022 11:05 AM

Fostul top model Linda Evangelista este de nerecunoscut, și nu din cauza celor 57 de ani pe care i-a împlinit, ci din cauza unei operații estetice care a desfigurat-o. Vedeta a admis că a făcut cea mai mare greșeală din viața ei, dar s-a împăcat cu ideea și nu face eforturi să arate mai bine. Ba dimpotrivă, a renunțat și la machiaje!

Linda Evangelista a dispărut de mai bine de șase ani din atenția publică, iar anul trecut a făcut un anunț-șoc! Ea a dezvăluit că motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor a fost din cauza faptului că o procedură cosmetică a desfigurat-o pur și simplu.

Astăzi am făcut un mare pas spre remedierea unei greșeli pe care am păstrat-o doar pentru mine în ultimii cinci ani. Pentru urmăritorii mei care s-au întrebat de ce nu lucram când cariera colegilor mei prospera, motivul acestei absențe este că am fost brutal desfigurată de procedura CoolSculpting (sau criolipoliză) a lui Zeltiq, (o metodă de slăbire prin frig). Care a avut un efect opus față de cel pe care-l așteptam”.

Linda Evangelista, încurajată de mai multe vedete

În urma publicării acestui mesaj i-au răspuns multe personalități din lumea modei.

Ești și vei fi întotdeauna un supermodel. Și poți adăuga ‘super model de curaj’ în CV”, a comentat designerul Jeremy Scott. Cindy Crawford a încurajat-o: ”Linda – tăria și esența ta adevărată vor fi recunoscute pentru totdeauna! Bravo!”. Naomi Campbell și Marc Jacobs au lăudat, de asemenea, puterea și curajul Lindei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista) 

Fostul top model pare să se fi resemnat în privința acestei probleme pe care o are. Și se acceptă fără să mai încerce alte retușuri. Nici măcar make-up nu mai poartă când iese pe stradă. Paparazzi de la DailyMail au surprins-o recent pe stradă în timp ce căuta un Uber. Îmbrăcată cu o geacă de blugi și o pereche de pantaloni negri și niște sandale, candianca cu greu a putut fi recunoscută.

În septembrie 2021, ea a dat în judecată compania Zeltiq, subsidiară a laboratorului biofarmaceutic AbbVie. Argumentând că nici marketingul „agresiv” din jurul procedurii Coolsculpting şi nici pe site nu sunt menţionate riscurile de a dezvolta PAH. Și a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari.

După ce a dezvăluit anul trecut pe reţelele de socializare suferinţele prin care a trecut, fostul top model speră ca imaginile publicate acum să ajute şi alte persoane aflate în aceeaşi situaţie să-şi recupereze identitatea. Pe care a pierdut-o mai presus de aspectul fizic, a subliniat ea.