Vedete

Cum arată mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Prima fotografie oficială

Camelia
September 26, 2022 12:09 PM

Cum arată mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Palatul Buckingham a publicat prima fotografie cu noua piatră funerară. Acest lucru de la locul unde a fost înmormântată Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Iată cum arată mormântul Majestății Sale!

Cum arată mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Astfel, pe contul de Twitter The Royal Family a fost postată o fotografie cu mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Dar și un mesaj despre piatra funerară care se află în Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor.

Cum arată mormântul Reginei Elisabeta. Prima fotografie oficială

„O piatră funerară a fost plasată în Capela Memorială Regele George VI, ca urmare a înmormântării Majestăţii Sale Regina Elisabeta. Capela Memorială Regele George VI se află în interiorul Capelei St. George, Windsor”, se arată pe contul de Twitter The Royal Family.

Citește continuarea și vezi fotografiile aici.

MOTIVUL PENTRU CARE AVEREA REGINEI ELISABETA ESTE SECRETĂ

Regina Elisabeta a verificat peste 1000 de legi, ce au trecut printr-o procedură secretă înainte să fie aprobate de parlamentari, iar una dintre acestea este menită pentru a ține averea secretă strânsă de către Monarh.

Se pare că legile supuse verificării au legătură cu securitatea socială, pensiile, relațiile rasiale, politica alimentară, justiția, dar există și unele ce se referă la regulile taxelor de parcare. Mai mult, au existat și câteva legi ce ar fi afectat bunurile pe care le deține Monarhul, scrie publicația The Guardian, citată de Ciao.ro.