News

Pe ea a părăsit-o pentru Dana Rogoz! Cum arată prima soție a regizorului Radu Dragomir

Verdict.ro
February 13, 2019 13:11 PM

Regizorul Radu Dragomir s-a despărțit de prima parteneră de viață pentru a forma un cuplu cu cea pe care telespectatorii o știu încă de pe vremea când era doar o copilă.

Pe ea a părăsit-o pentru Dana Rogoz! Cum arată prima soție a regizorului Radu Dragomir

Dana Rogoz este astăzi una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. A debutat în TV încă de pe vremea când era doar o copilă. A râmas în memoria telespectatorilor drept Abramburica, personaj pe care l-a interpretat ani de zile într-un serial de televiziune pentru copii.

În ceea ce privește viața personală, vedeta, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad.

Citește și: Știai că Radu Vâlcan nu se afă la prima căsătorie? Cine este și cum arată prima soție a actorului

Soțul Danei Rogoz a mai fost căsătorit o dată. Din mariajul cu actrița Ozana Oancea a rezultat și un copil, Barbu. Actrița Ozana Oancea, în vârstă de 48 de ani, a vorbit, în urmă cu ceva timp despre relația cu fostul ei soț.

„Eram plecată în lume, dar aveam multe zile libere. Aveam timp să stau acasă, cu tatăl copilului meu. Cu el am avut o relație de concubinaj vreme de vreo 12 ani. Ne-am căsătorit înainte să se nască Barbu. Ne-am cunoscut la Teatrul Podul, un teatru studențesc. Eu eram studentă deja la Teatru, iar el era student la Electronică. A terminat Electronica, cu chiu cu vai, iar apoi a făcut regie de film. Ne-am căsătorit abia când am aflat că o să-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta și pentru că eu detest cuvântul „divorț”.

Eu nu am visat rochie de mireasă, nu mi-am dorit. Și nici n-am avut. Iar apoi, când am rămas însărcinată, pur si simplu m-am gândit să avem același nume. Și a fost o formalitate, de 15 minute, cu părinții, atât. Dar nu i-am dat o importanță prea mare. Apoi a trebuit să-mi schimb buletinul, toate actele, în afară de permisul de conducere. N-am apucat să-l schimb și pe acela, în cei 3 ani de căsnicie, deci după aceea mi-a fost mai ușor…”, declara Ozana Oancea pentru revista Tango.

„A plecat din casă către o femeie foarte tânără”

„E destinul lui de acum încolo, e un om care și-a părasit familia pentru o extraopțiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără…”, afirma Ozana Oancea, potrivit Libertatea.

„Cred ca m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul și cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat.

Citește și: Cum arată acum prima soție a fostului prezentator Mădălin Ionescu

Nu am putut gândi lucrurile în ideea că a fost o insuficiență mică între noi, nu am putut spune că, dacă m-aș fi străduit un pic, aș fi putut să evit asta. Ce și-a dorit el a fost cu totul altă viață. Deci, repet, am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult și mă costă în continuare, dar nu simt gelozie. Mă costă foarte mult să mă redresez, să mă țin pe picioare, să mă descurc altfel decât prevedeam că ma voi descurca în restul vieții mele”, mai spunea ea.