News

Cum arată reşedinţa oficială a lui Meghan Markle şi Prinţul Harry

andreea voicu
May 30, 2019 17:22 PM

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat pe domeniul Windsor, la reşedinţa Frogmore, înainte de a deveni părinții unui băieţel, care a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Pe aceeasi temaMeghan Markle și Prințul Harry vor să își ia bebelușul în Africa

Conacul Frogmore se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică, unde a avut loc căsătoria cuplului pe 19 mai 2018. Fosta actriţă şi Prinţul Harry au părăsit Palatul Kensington, acolo unde locuiau împreună cu Kate Middleton şi Prinţul William.

Cum arată reşedinţa oficială a lui Meghan Markle şi Prinţul Harry

Recent, admiratorii familiei regale britanice au avut ocazia să viziteze domeniul unde se află casa Ducilor de Sussex. Aceştia au putut vedea unde locuiesc Meghan Markle şi Prinţul Harry, alături de copilul lor.

Conform The Sun, turiştii au observat câteva geamuri deschise ale casei, semn că Ducii erau acasă. Marţi, 28 mai, castelul Frogmore a fost deschis publicului. Vizitele pe teritorului domeniului Windsor fac parte dintr-o acţiune caritabilă lansată de National Garden Scheme.

Toţi cei prezenţi au avut voie să se plimbe pe lângă casa în care locuiesc acum cei doi. Pe aleea din faţa conacului erau parcate două maşini, acestea aparţinând familiei regale. Reședința ducilor de Sussex se află în apropiere de aeroportul Heathrow, iar cei mai mulţi s-au întrebat cum pot locui aceştia cu atâta zgomot în jur.

Jurnalista Sophia Money-Coutts a avut un cuvânt de spus pe Twitter: ‘Cum poate Archie să doarmă acolo? E incredibil’. 

Se pare că Harry și Meghan au cheltuit peste 60.000 de euro pentru a izola fonic conacul Frogmore, din cauza zecilor de avioane care trec prin apropiere de casa lor.