Fashion

Cum arată rochia care îi poartă noroc Geaninei Ilieș? - „O am din clasa a douăsprezecea...”

nicoleta.ispasescu
June 18, 2018 14:51 PM

Fosta prezentatoare a Observatorului a afișat dintotdeauna un look sexy și elegant. Cu toate acestea, însă, înainte să apară la pupitrul șitirilor de la Antena 1, Geanina avea un stil mai băiețesc.

Pe aceeasi temaPremieră în Familia Regală Britanică: va avea loc prima căsătorie gay!

Motivul? Cei patru frați, Mirel, Adrian, Tiberiu și Aurel, cu care a copilărit.

„A fi crescută între patru frați…eu am fost mai băiețoasă de fel. La 19 ani începusem să mă cunosc mai bine, să văd care sunt părțile mele frumoase, să-mi descopăr latura feminină, și începusem și eu să fiu puțin mai elegantă, însă blugii erau la ordinea zilei”.

Geanina Ilieș este conștientă că pentru a fi tot timpul în pas cu moda trebuie să te documentezi în acest sens, și cum nu are atât de mult timp la dispoziție pentru asta, ea ascultă de sfaturile stiliștilor. Chiar dacă asta presupune și încadrarea la rubrica „prost îmbrăcat”!

„Da, da, sigură că am fost criticată. Nu m-am supărat. Întotdeauna am învățat din ceea ce au spus stiliștii. Și de multe ori, chiar dacă sunt la bine îmbrăcată, țin cont de lucrurile pe care le spun ei cand zic că ar fi mai bine să porți data viitoare un clutch de culoare neagră. Țin cont de lucrurile astea pentru că ne ajută. Uite, eu nu am timp să citesc despre ele și ne ajută ei”.

Rochia pe care a purat-o la bacalaureat îi poartă noroc și a rămas preferata ei!

Prezentatoarea știrilor ne-a vorbit cu nostalgie despre o rochie care pentru ea are valoare sentimentală.

Este vorba despre rochia pe care a purtat-o la bacalaureat, în clasa a douăsprezecea, pe care încă o mai poartă:  „Am o rochiță pe care o am din clasa a douăsprezecea de când am dat bacalaureatul. Mi-a ținut noroc și o port și acum”.