Beauty

Cum arată rutina de dimineață a lui Cindy Crawford! Îi ia mai puțin de 10 minute

nicoleta.ispasescu
March 24, 2019 22:13 PM

Cindy Crawford a fost una dintre cele mai bine cotate supermodele în anii ’90 și arată impecabil chiar și la 53 de ani.

Deși este extrem de cunoscută și ai crede că petrece ore în șir în fața oglinzii, Cindy recunoaște că de cele mai multe ori „ies pe ușă cât de repede pot”.

Cindy Crawford, mamă a doi copii la fel de frumoși ca ea, are propria linie de produse de îngrijire, Meaningful Beauty, o afacere de care  este foarte mândră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Getting ready (and more importantly, out the door!) with @VogueMagazine ? Watch the whole video on vogue.com

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford) pe

Cum arată rutina de dimineață a lui Cindy Crawford! Îi ia mai puțin de 10 minute

Rutina de dimineață a lui Cindy Crawford îi ia mai puțin de 10 minute și, cu toate astea, rezultatul este unul impecabil.

„Port mai puțin machiaj decât înainte. Iar asta înseamnă că trebuie să am mai multă grijă de pielea mea, care trebuie să fie uniformă și luminoasă”, a mărturisit Cindy.

După ce își spală fața, Cindy aplică un serum din linia ei de îngrijire, Meaningful Beauty Youth Activating Melon Serum, în timp ce împărtășește și cel mai bine păstrat secret al ei pentru reducerea pungilor de sub ochi.

Topmodelul folosește bilele de masaj Glycelene Golden Ice Globes, pe care le pune mai întâi în apă rece cu gheață, apoi le aplică în zona ochilor pentru a contracara cearcănele și inflamația.

La final, aplică o cremă hidratantă cu SPF, iar pielea ei devine luminoasa și suplă.

„Cand mi-am început cariera de model, nu știam absolut nimic despre machiaj sau îngrijirea pielii. În vremurile acelea trebuia să te machiezi singură pentru shootinguri și îmi amintesc că mi-am cumpărat o mascara și un fond de ten și am încercat să le imit pe celelalte fete”.

Însă Cindy a învățat repede, iar de atunci a ajuns să stăpânească arta machiajului simplu și de efect, pe care îl descrie prin expresia „efort minim, impact maxim”.

„Chiar dacă nu ai timp, îți trebuie totuși o rutină simplă care te asigură că te vei simți încrezătoare în caz că te întâlnești întâmplător cu un fost coleg de liceu”, glumește supermodelul. „Uneori, cel mai mult contează acele mici detalii, precum definirea sprâncenelor sau deschiderea privirii cu un strat de mascara”.