Fashion

Cum arată și cât costă tenișii Converse creați special pentru mirese

nicoleta.ionita
February 3, 2020 11:00 AM

Tenișii pot fi încălțămintea ideală chiar și pentru mirese. Orice femeie știe că o pereche de pantofi sau de sandale cu toc înalt reprezintă un adevărat chin pentru picioare, cu atât mai mult cu cât vorbim despre ziua nunții, când mireasa este în centrul atenției și nu are foarte mult timp să stea jos. Converse a venit însă cu o idee genială: tenișii special concepuți pentru astfel de evenimente. Femeile care sunt dispuse să renunțe la varianta clasică de încălțăminte au o gamă largă de modele care pot fi asortate perfect cu rochia de mireasă.

100 de euro este cea mai ieftină pereche de teniși pentru mirese

Converse a devenit rapid dintr-o simplă afacere în unul dintre cele mai folosite branduri de încălțăminte din întreaga lume. Nu doar sportivii celebri se încalță cu tenișii brandului american. Și vedetele optează pentru acest gen de încălțăminte, fie că vorbim despre cântăreți sau despre actori extrem de cunoscuți. Mai mult, tenișii Converse au început să fie folosiți și la evenimente de gală, ceremonii sau spectacole. Tocmai de aceea, ideea companiei americane de a lansa o colecție special creată pentru nunți a fost primită cu brațele deschise de fanii acestui brand. Tenișii pentru mirese sunt la fel de comozi ca și cei obișnuiți, dar diferă din punct de vedere estetic. D

e exemplu, șireturile pot fi din dantelă sau voal. De asemenea, pe teniși se pot aplica tot felul de pietricele strălucitoare sau chiar perle, care să se asorteze mai bine cu rochia de mireasă. Și prețurile sunt destul de accesibile pe site-ul oficial al companiei. Cea mai ieftină pereche de teniși pentru mirese costă 91 de lire sterline, ceea ce înseamnă aproximativ 108 euro. Bineînțeles că în funcție de preferințe, culori și modele, prețurile pot depăși 150 de euro pentru o singură pereche.

Tenișii personalizați, noua modă la nunți

Oferta brandului american pentru colecția de teniși pentru nunți nu include numai anumite culori și modele. Încălțămintea perfectă pentru o zi atât de importantă poate fi personalizată cu diferite mesaje. Cele mai căutate sunt ”Domnul și Doamna”, ”Proaspăt căsătoriți”, ”Mire”, ”Mireasă”, ”Soț” sau ”Soție”. De asemenea, data nunții poate fi înscripționată pe încălțăminte. Mirele și mireasa nu sunt singurii care pot alege tenișii Converse în ziua marelui eveniment. Nașii și mai ales domnișoarele de onoare pot opta pentru o astfel de încălțăminte. Și cum de obicei domnișoarele au rochii de aceeași culoare, acestea pot folosi și teniși asemănători, chiar și cu mesaje personalizate pe ei.