News

Cum arată și ce face Raluca Lăzăruț de când a părăsit România. Fosta prezentatoare duce o viață de lux peste hotare

Verdict.ro
January 25, 2019 11:01 AM

Raluca Lazarut, fosta vedeta a stirilor, a plecat definitiv in SUA, la Chicago, unde s-a maritat cu un roman stabilit peste Ocean.

Horațiu Boeriu, român la origini, dar stabilit acolo deține una dintre cele mai cunoscute reviste auto online din America, iar Raluca s-a acomodat foarte repede cu noua viață. Deși a decis cu greu să renunțe la viața ei în România, iubirea a învins, iar acum este mulțumită de decizia pe care a luat-o.

“Nu-mi făceam neapărat planuri concrete de viitor, dar un lucru e cert, niciodată nu mi-am făcut vreun plan să plec din ţară. Era o idee cu care n-am cochetat niciodată, mi se părea că locul meu e acolo, că -ţara aia,  cât era de prăpădită – mi-a împlinit toate visurile, mi-a satisfăcut toate capriciile, mi-a oferit o familie iubitoare şi m-a lăsat să mă înconjor de cei mai minunaţi oameni din lume. Străinătatea era doar locul în care evadam periodic, să-mi mai încarc bateriile şi să-mi mobilez existenţa cu experienţe noi. Şi mă întorceam fără vreun gând să emigrez”,“Hăndrălăul meu de pe atunci, actualmente soţ, îmi spunea o poveste care suna tare bine. Că – de fiecare dată când ieşi din zona ta de confort – ajungi într-un final să te auto-depăşeşti. Sigur că aveam frica specifică unui nou început, dar m-am înhămat la aventura asta fără să mă uit înapoi. Efectiv am simţit că e “the right thing to do”. Un instinct ciudat care-mi spunea că totul va fi bine. Dar nu mi-am imaginat că o să fie bine din prima, fără dor şi remuşcări, fără gânduri de întoarcere sau episoade lacrimogene”,  a postat Raluca pe blogul ei.

Romanca a cochetat cu actoria si chiar a prins un rol destul de important. A jucat rolul unei asistente în  “Chicago Med”, iar în 2017  a castigat un casting ca personaj “important” într-un video game. Ea este femeia din spatele personajului Catwoman, Injustice 2.