News

E cea mai frumoasă fetiță din lume? Cum arată și cu cine seamănă fiica Iuliei Albu

Verdict.ro
January 28, 2019 10:36 AM

În anul 2013, după opt ani de mariaj, Iulia (36 ani) și Mihai Albu (54 ani) au decis să divorțeze. În prezent însă, cei doi au o relație foarte bună, crescând împreună fiica cuplului, pe Mikaela.

Pe aceeasi temaIulia Albu a renunțat la „Bravo, ai stil!”. De ce a părăsit fashion-editorul postul Kanal D

E cea mai frumoasă fetiță din lume? Cum arată și cu cine seamănă fiica Iuliei Albu

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă.

De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase.

Citește și: Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu! Eva studiază în Londra

Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune. Fetiţa stă când la mine, când la fosta soţie şi suferă din cauza problemelor din familie. Am încercat să-i explicăm situaţia şi să o facem să înţeleagă.

Pentru că Mika a ajuns să stea un Crăciun la un părinte, iar de Revelion, la altul”, a declarat Mihai Albu pentru Click!.

Citește și: Cât de superbă este fiica Simonei Pătruleasa! Ce fotografie a postat vedeta cu micuța

Mikaela este incredibil de frumoasă. S-a transformat într-o adevărată domnișoară. Este elegantă, vioaie și foarte cochetă. Micuța are aproape 9 ani și pare să îi calce pe urme celebrei sale mame.

Din  fotografiile postate de părinții, fetița pare pasionată de modă și fotografie. Cu toate astea, Iulia Albu nu își dorește ca Mikaela să intre în lumea modei.

„Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Noi avem shootinguri pe care le facem împreună, dar care nu sunt pentru public.”