News

Cum arată și cu ce se ocupă sora Corinei Caragea? Alexandra este superbă!

adelina.duinea
May 13, 2019 12:06 PM

Corina Caragea este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri sportive din țara noastră. Când va avea copii, știm că vedeta TV se va descurca de minune. Cum am aflat? Corina și-a exersat calitățile de mamă pe sora mai mică, Alexandra, scrie Libertatea.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Corinei Caragea?

Alexandra este superbă!

Prezentatoarea a povestit cât de tare i-a „încurcat” adolescența „pitica” familiei. Corina, 36 de ani, și Alexandra, 28 de ani, au firi diferite. Una e celebră și se simte ca peștele în apă atunci când toți ochii sunt pe ea, cealaltă preferă să rămână în spatele camerelor de luat vederi.

Relația lor foarte strânsă e firească, de vreme ce Corina, înainte de a-i fi soră Alexandrei, i-a fost un fel de mamă de rezervă, în copilărie. Cu părinții plecați la lucru, mezina familiei era în grija ei de dimineață până seara!

Citește și: Cum arată sora Cristinei Spătar? Narcisa îi seamănă perfect!

„Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală. Să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam. Și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte. Așa e când ai o soră”, a povestit, pentru Libertatea, Corina Caragea.

„Îi luam din haine, ne certam. Aveam 14-15 ani ..”

Liniștea dintre surori s-a stricat un pic când mezina a crescut. Alexandra și-a amintit, amuzată, de perioada în care garderoba surorii mai mari devenise atractivă pentru ea. „Mă țineam după ea. Îi luam din haine, ne certam. Aveam 14-15 ani”, a dezvăluit Alexandra.

Citește și: Cum arată sora Andreei Marin? 

„Acum i le dau de bunăvoie!”, a completat vedeta Pro TV. Între Alexandra și Corina Caragea există o diferență de 8 ani. Cele două locuiesc foarte aproape una de cealaltă. Zilele trecute, Alexandra și Corina au venit împreună la cinema, la avanpremiera comediei „Ticăloasele”.

Au ales însă drumuri diferite în viață: „Lucrez într-un departament juridic, deci, nici o legătură cu domeniul ei”, ne spune Alexandra. Legătura există însă când vine vorba de locuință. Cele două au avut grijă să-și caute case în același cartier, ca să nu fie prea departe una de cealaltă!

Citește și: Cum arată soţul Corinei Caragea! Cei doi s-au căsătorit în secret anul trecut

„Locuim foarte aproape una de alta, la o aruncătură de ochi, nici măcar de băț. Deci sunt și acum cu ochii pe ea! Glumesc”, spune Corina.