Vedete

Cum arată Tania Budi la trei luni după prima ei operație estetică

maria.apostol
August 17, 2021 13:50 PM

Cum arată Tania Budi la trei luni după prima ei operație estetică? Rezultatele sunt uimitoare, iar fața ei pare cu mult întinerită. 

Chiar dacă a primit mereu numai aprecieri pentru felul în care arată, iată Tania Budi și-a făcut prima sa operație estetică la 53 de ani. Vedeta a decis să apeleze la o blefaroplastie, în urmă cu două luni.

Cum arată Tania Budi la trei luni după prima ei operație estetică

Operația a fost un real succes, iar rezultatul a șters cel puțin 20 de ani de pe chipul superb al divei, care pare a fi o adolescentă diafană. Tania Budi a apelat, cu încrederere, la doctorul Iancu Morad, specialistul care are grijă de tenul ei de mai bine de un deceniu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tania Budi (@taniabudi_)

Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn.

În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat”, a declarat Tania Budi, în exclusivitate pentru click.ro.