Fashion

Cum arată vila de 350.000$ în care surorile Hadid și-au petrecut weekend-ul Coachella

nicoleta.ispasescu
April 19, 2018 13:16 PM

Cum să arăți la fel de fresh ca Bella și Gigi Hadid la un festival de muzică, unul cu foarte multă căldură (ca în deșert) dar și cu vânturi, aka Coachella? Pasul unu: Asigurați-vă că aveți o cazare perfectă!

Surorile Hadid nu au luat doar o cameră la cel mai frumos hotel din oraș pentru festivalul de anul acesta, ele au închiriat o adevărată oază de relaxare.

Bella și Gigi au hotărât ca locul în care se vor retrage după spectacolele de la Coachella să fie Villa Zenyara, care este mai mult un resort, decât o locuință privată.

Casa de 350.000$ pe un weekend se întinde pe o suprafață de 40 de hectare, în apropiere de Coachella, unde așezările pentru festival sunt destul de greu de găsit. Nu numai că are 11 dormitoare și băi, dar cel mai impresionant este că are o plajă proprie cu nisip alb, conform descrierii de pe site. Plaja este suficient de mare pentru a găzdui jet-ski-uri, bărci și plăci — și o trambulină plutitoare. Să nu mai vorbim și de faptul că apa care înconjoară casa arată ca un șanț pentru un castel modern.

Bella și Gigi Hadid au profitat la maximum de bucătăria vilei și de bazinele pentru bărci. Gigi a postat o fotografie cu experiența ei în vilă, arătându-și cătelul deasupra mesei: „Atmosfera pentru Coachella este Icy pe masă”, a scris ea pe Snapchat.

Între timp, Bella profită de intimitatea de care dispune proprietatea și pozează topless. „Early Riser” (răsărit devreme), a scris modelul Victoria’s Secret pe Instagram, unde a postat o poză cu ea în timp ce se bronza.

Early Riser ?

O postare distribuită de ? (@bellahadid) pe

În afara acestor momente, însă, surorile Hadid nu au petrecut atât de mult timp în splendida locuință, a cărei chirii pe un weekend costă mai mult decât o casă. În schimb, ele au făcut înconjurul festivalului și s-au prezentat la tot felul de petreceri.

Un lucru notabil ar fi că despre Bella s-a spus că a fost văzută la un eveniment al produselor cosmetice Kylie cu fostul ei iubit, Abel, solistul The Weeknd, deși ulterior aceasta l-a dezmințit.

În acest timp, Gigi Hadid a petrecut alături de designerul Jeremy Scott, care a fost primul care i-a pus pe Gigi, mai târziu pe Bella și fratele lor Anwar, pe podium. Împreună, muza și Scott au anuntat noul lor proiect: o colaborare cu gigantul suedez de retail, H&M.

Zenyara #Coachella2018 @_mrchance_

O postare distribuită de Zenyara Resort (@thezenyara) pe

Zenyara sunset

O postare distribuită de Zenyara Resort (@thezenyara) pe