News

Cum arătau vedetele tale preferate când erau mici! Iată-le pe Andreea Esca, Delia, Antonia și pe multe altele

Verdict.ro
September 15, 2020 18:00 PM

Vedetele tale preferate nu au uitat de unde au pornit. Din când în când, artiștii din showbizul românesc își rup câteva momente din zi pentru a împărtăși câte o „bucățică” din trecutul lor. Imaginile stârnesc admirație, vedetele fiind apreciate pentru curajul de a-și publica viața privată în online.

Cum arătau vedetele tale preferate când erau mici! Iată-le pe Andreea Esca, Delia, Antonia și pe multe altele

Fotografiile mai vechi sau mai noi, în alb negru sau color, surprind personalitățile pe care azi le admirăm cu mult timp înainte ca acestea că știe că vor ajunge, prin talentele lor, să cucerească inimile românilor.

Citește și: Este de nerecunoscut! Cum arată acum Andrei, fiul secret al lui Cătălin Botezatu

Recent, Andreea Esca s-a numărat printre aceia care a redat o mică parte din trecutul său. Prezentatoarea știrilor Pro TV a postat fotografia alături de descrierea: „Bună dimineața! Outfitul zilei vine din anii 70??? ”

Cum au trecut anii ..

O altă vedetă care i s-a alăturat Andreei Esca este nimeni alta decât Adela Popescu. Fotografia actriței a fost postată cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. „Mama mea, cât de mult te iubesc, tu nici nu bănuiești. Știu doar gândurile mele din fiecare seară înainte de culcare. La mulți ani împliniți alături de noi toți! ❤”

Continuăm lista noastră cu Delia, o fire spontană și nebunatică încă de mică. „Pă ștrand ?în chiloți tetra!!! Indecență totală..”

Pă strand ?in chiloti tetra!!!Indecenta totala..

A post shared by Delia (@delia) on

?

A post shared by Delia (@delia) on

Încheiem seria postărilor de pe Instagram cu Lidia Buble. „Doamne ❤cum au trecut anii @estera.buble? eu mereu o rânjită si tu mereu serioasă ??? tu @eliseioff100 erai jucăria noastră ? @danabuble iar tu erai un fel de mami 2 pentru noi? Îmi e DOR de NOI!?”

Pentru mai multe fotografii NU ratați GALERIA FOTO de mai sus!