Living

Cum au fost descoperite cele mai celebre modele

Verdict.ro
June 28, 2021 23:05 PM

Toată lumea le cunoaște și le admiră. De la Naomi Campbell și Cindy Crawford, la Gigi Hadid, acestea sunt mereu prezente pe podiumuri, la evenimente și sunt constant urmărite de paparazzi și de fani pe rețelele de socializare.

Pe aceeasi tema10 modele de cizmele peste genunchi! Nu trebuie să îți lipsească din garderobă!

Totuși, au existat vremuri când erau necunoscute și nu cunoscuseră încă faima. Deși par momente îndepărtate, iată cum au fost descoperite unele dintre cele mai faimoase modele din zilele noastre:

Cindy Crawford

Înainte ca Cindy să devină una dintre cele mai faimoase vedete ce au urcat pe podium vreodată, ea locuia într-un oraș micuț din DeKalb, Illinois. Aceasta a fost descoperită printr-o fotografie făcută la piscină făcută de un fotograf local ce a întrebat-o dacă este interesată de lumea modelling-ului. După, ea a călătorit la Chicago și a semnat cu agenția Elite.

Naomi Campbell

Vedeta avea doar 15 ani când a fost observată de Beth Boldt. „O femeie a venit la mine și m-a întrebat dacă mă gândesc la modelling. Era Beth Boldt, șefa de la agenția Synchro. Am fost surprinsă și entuziasmată. Mama mea își dorea să rămân și să îmi termin studiile. Dar eu am făcut lucrurile așa cum mi-am dorit, m-am dus să o văd pe Beth singură.”, spunea vedeta în trecut. Încă de atunci, cariera sa a fost una explozivă, devenind un adevărat icon.

Kate Moss

Kate Moss a fost văzută de către Sarah Doukas pe când avea doar 14 ani și era cu tatăl ei la aeroportul JFK din New York. Imediat cum aceasta s-a urcat în avion, a abordat-o pe vedeta ce era pe atunci doar o adolescentă. În anii 1990, colaborarea ei cu Calvin Klein a făcut-o extrem de cunoscută, devenind cu adevărat un supermodel.

Christy Turlington

În timp ce făcea echitație și avea doar 14 ani, ea a fost surprinsă de un fotograf. La doar un an după, vedeta mergea la Paris și devenea una dintre grupul de cinci modele foarte faimoase, apărând în diferite campanii pentru Calvin Klein, Chanel, Versace și apărând pe podium pentru fiecare prezentare de modă.

Linda Evangelista

Se pare că Linda a fost interesată încă de la o vârstă fragedă de această industrie. „Am făcut un curs de modelling în orașul meu, St. Catharines, Ontario, Canada. A fost o prefăcătorie. Pentru a lucra ca model, trebuia să plătești. Mama a plătit pentru mine. M-au trimis acolo la 16 ani și am fost aleasă de o agenție din Japonia pentru a merge acolo vara și a lucra.”, spunea aceasta în trecut. Deși prima sa experiență a fost de coșmar, Linda nu a renunțat la visul său.

Gigi Hadid

Gigi Hadid a moștenit pasiunea pentru industrie de la mama sa, Yolanda Hadid, începându-și cariera pe când avea doar doi ani. Ea a fost descoperită de co-fondatorul Guess, Paul Margiano, apărând astfel în campania Baby Guess. În 2013 semna cu agenția IMG și primea din ce în ce mai multe propuneri, iar astăzi este cunoscută în toată lumea.

Emily Ratajkowski

Emily și-a văzut visul împlinit la vârsta de 14 ani, pe când a semnat cu Ford Models. Pe lângă faptul că intrase în această industrie, ea și-a încercat norocul și la actorie. A renunțat la facultate în primul an pentru a face modelling, iar toată lumea a cunoscut-o atunci când a apărut în videoclip-ul lui Robin Thicke pentru melodia ‚Blurred Lines’.

Bella Hadid

Deși Bella Hadid s-a mutat la New York pentru a studia fotografia la Parsons School of Design, aceasta a renunțat imediat la facultate, iar atunci cariera sa în modelling a explodat. Vedeta a semnat un contract cu agenția IMG și a debutat pe podium la New York Fashion Week în 2014, iar, alături de sora ei, Gigi Hadid, a cucerit publicul pentru totdeauna.