News

Ce locație de vis au ales Smiley și Gina Pistol pentru sărbători

iulia.statie
December 30, 2019 13:35 PM

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite, dar totuși discrete, cupluri de vedete din România. Până acum ceva vreme, cei doi nu au recunoscut oficial că formează un cuplu, însă fanii mereu au bănuit că între ei este ceva mai mult.

Pe aceeasi temaSmiley face primele declarații despre relația cu Gina Pistol! Cei doi locuiesc împreună

Declarațiile pe care le-au făcut unul despre celălalt atunci când au oficializat relația și pentru fani au fost cu adevărat frumoase, lăsându-ne să vedem o mică parte din viața lor privată. Artistul a explicat de ce și-a dorit să țină relația departe de camere, iar motivul este chiar iubita sa.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea.”,  a declarat Smiley în Revista Unica.

Ce locație de vis au ales Smiley și Gina Pistol pentru sărbători

Abia ajunsă înapoi acasă de la filmările din Filipine, Gina și-a dorit să petreacă sărbătorile liniștită, alături de iubitul ei și de prieteni. Locația aleasă este una de vis, perfectă pentru iarnă, pentru un Crăciun alb, exact ca în povești.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Într-o fotografie Smiley îi face poze Ginei, ce se bucură de zăpadă, iar în alta, cei doi apar alături de prieteni, însă par foarte apropiați, artistul ținându-și mâinile într-un mod protectiv pe iubita sa.

 

View this post on Instagram

 

Bucurie de iarna! @hahaha_production

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on