News

Cum au petrecut Meghan Markle și Prințul Harry ziua de naștere a Ducesei

iulia.statie
August 7, 2020 10:17 AM

Meghan Markle a împlinit 39 de ani pe 4 august, zi ce a găsit-o departe de Familia Regală pentru prima oară din 2018.

Pe aceeasi temaCât au cheltuit Meghan Markle şi Prinţul Harry pentru bebeluşul lor. Suma e una enormă

Ce surprize a pregătit Prințul Harry pentru soția lui, Meghan Markle

Totuși, Ducesa și-a primit petrecerea la care visa. Pentru această ocazie, soțul ei, Prințul Harry, a organizat un eveniment restrâns, ce a avut loc în locuința lor din Los Angeles.

Mai multe publicații scriau acum ceva vreme că Ducesa își va sărbători ziua de naștere în Montecito, alături de prietenii săi, dar, se pare că aceasta și-a dorit o petrecere mult mai restrânsă, ținută în intimitatea casei sale. Ea a petrecut alături de mama ei, Doria Ragland, Prințul Harry și micuțul lor, Archie.

„Și-au petrecut ziua în familie, iar seara, Doria a avut grijă de Archie pentru ca Meghan și Harry să petreacă timp împreună. Harry a gătit o cină de trei feluri pentru Meghan, dar a fost ajutat de Doria. A devenit un bucătar mult mai bun de când s-a căsătorit, dar mai are multe de învățat.”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Ce cadouri i-a făcut Prințul Harry

Prințul Harry este cunoscut pentru surprizele inedite pe care i le face soției sale și nici de data aceasta nu s-a abătut de la regulă: „A vrut să îi ofere un cadou personal, așa că i-a oferit lui Meghan un colier confecționat de el. A mai înrămat o fotografie cu ei, pe care chiar el a făcut-o.”

Toate planurile s-au schimbat din cauza pandemiei, așa că Meghan s-a putut bucura anul acesta de o petrecere extrem de restrânsă, dar, se pare, că aceasta își dorește ca anul viitor, pe când o să împlinească 40 de ani, să organizeze o petrecere mai mare unde să vină și prietenii ei.

Meghan Markle s-a găsit departe de familia soțului său, însă, aceștia i-au urat în modul caracteristic ‘la mulți ani’ pe conturile lor de socializare.