Vedete

Cum au petrecut Salman Khan și Iulia Vântur Ziua Îndrăgostiților după ce planurile lor au fost date peste cap

raluca.oprea
February 17, 2020 08:30 AM

Salman Khan şi Iulia Vântur au de ani de zile o relaţie care a fost intens mediatizată, atât în India, cât şi în România. Discreţia lor în privinţa relaţiei a fost un motiv pentru nenumărate speculaţii, dar se pare că lucrurile sunt foarte bune între ei.

Iulia Vântur a părăsit pentru o perioadă India pentru a juca într-un film care se toarnă în Londra, lucru care a cam dat peste cap planurile pentru Ziua Îndrăgostiţilor, mai ales că şi Salman este prins cu filmări în această perioadă.

Chiar şi aşa, ea şi iubitul ei indian au reuşit pe ultima sută de metri să petreacă puţin timp împreună, cu ocazia Valentine’s Day.

Salman Khan, petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor pentru Iulia Vântur

Mai exact, Salman Khan s-a gândit să pregătească o mică petrecere la Mumbai, într-un cadru restrâns, pentru a petrece câteva clipe romantice alături de iubita sa. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri şi a venit de urgenţă cu avionul în India, fiind surprinsă de jurnaliştii indieni pe aeroportul din metropola asiatică.

Salman şi-a luat însă măsuri de precauţie, astfel că locaţia petrecerii a rămas un mister pentru presa mondenă din India. S-a speculat că evenimentul a avut loc fie la reşedinţa actorului, fie la cea a surorii lui, Arpita, şi că la întrunire au luat parte şi alte cupluri din familia Khan.

O sursă din anturajul celor doi a mărturisit jurnaliştilor că vedeta de la Bollywood a pregătit o petrecere tematică de Valentine’s Day şi că a comandat şi decoraţiuni speciale pentru această ocazie, pentru a crea o ambianţă romantică.

Iulia Vântur a dat lovitura în planul carierei

Iulia Vântur a lăsat România pentru India cu ani în urmă, pentru a-i fi alături lui Salman Khan, iar decizia pare să fi fost una inspirată. Deşi la început i-a fost greu să se obişnuiască cu viaţa şi cultura indiană, fosta vedetă a Pro TV a reuşit treptat să câştige admiraţia celor din India.

Ea a reuşit să lanseze câteva melodii şi să apară în unele producţii de la Bollywood, iar recent, şansa i-a surâs şi a primit rolul unei agente secrete de top într-un serial care se filmează în Anglia. Totodată, se pare că aceasta mai are în plan şi un alt proiect care se va filma anul acesta tot în Marea Britanie.