News

Cum este, de fapt, Regina Elisabeta atunci când nu sunt alte persoane în jur

iulia.statie
January 27, 2021 18:30 PM

Pe când avea doar 21 de ani, Regina Elisabeta dezvăluia că își dorește să își dedice toată viața Monarhiei. Anii au trecut și aceasta și-a îndeplinit rolul de Regină, mamă, bunică și străbunică perfect, așa că toată lumea este interesată de personalitatea acestei femei extrem de puternice.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Regina Elisabeta are un simț al umorului foarte dezvoltat

Totuși, cum este Regina Elisabeta atunci când nu participă la evenimentele oficiale? Se pare că aceasta este mult mai vioaie în privat decât în public, după cum a dezvăluit autoarea cărții ‚Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch’, Sally Bedell Smith, în exclusivitate pentru publicația People.

De asemenea, autoarea a amintit de o sursă ce dezvăluia ce comportament avea Regina într-o vizită la reședința ei din Norfolk, Sandringham. „O poți auzi răzând în toată casa. Are un râs gălăgios!”, spunea o sursă în trecut.

Ea este cunoscută pentru replicile pline de umor pe care le face, dar Regina are și abilitatea de a se ironiza singură. „Are abilitatea de a râde de ea.”, a adăugat Bedell Smith. Deși în majoritatea timpului aceasta este extrem de serioasă la evenimentele publice, autoarea a povestit că este extrem de naturală în privat și foarte amuzantă.

Monarhul are și câteva replici ce sunt amintite de toată lumea. Spre exemplu, în timp ce se certa cu mama sa, aceasta i-a spus Reginei Elisabeta: „Cine crezi că ești?”, iar Monarhul i-a răspuns: „Regina, mămico, regina.” Mai mult, pe când participa la evenimentul Chelsea Flower Show din 2016, un grădinar i-a explicat Reginei că anumiți crini sunt otrăvitori. La această remarcă, ea a răspuns: „Am primit două buchete săptămâna aceasta. Poate mă vor moartă.”

Cum se relaxează Regina Elisabeta

Când își dorește să se relaxeze, aceasta petrece timp alături de animalele sale de companie, adică micuța Candy, un corgi, aceasta fiind ultimul cățeluș în viață pe care Monarhul îl deține, dar și cu poneii săi. De-a lungul vieții, ea a deținut peste 30 de câini, toți fiind descendenții cățelușei Susan, pe care a primit-o ca și animal de companie la vârsta de 18 ani. În 2018, Regina a luat decizia de a opri reproducerea cățeilor, de teamă că vor rămâne singuri după moartea sa.